Jump to content
IGNORED

NBA 20/21

1n54jd3r

lakers repeat?  

77 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

ziv nisam da vidim u kojoj rupetini ce da bude franchise player.

Posted

Pa dobro, oće čovek u Lejkerse. Kad svaki drugi rando želi i stiže do njih ne znam zašto ne bi top defender kao Simmons. 

Posted

Treba ga poslati u Sakramento, i to je Kalifornija. :fantom:

Posted

Jebe mi se baš za Simmonsa Kardašijana, ali pojačano smara to kad je za jedne igrače odlazak u LA ‘hvala bogu da se spasao raspale franšize’, a za druge je ‘razmazena govna nek idu u Sakramento’. 

Posted

Ja za svakoga ko ide u Lejkerse mislim da je govnar :D

• +1 4
  • Haha 1
Posted

Ja navijam za Lejkerse :fantom:

Posted

Izgleda da ce Miami, Toronto, Bullsi i Pelicansi najebati zbog tamperinga.

Posted

He said during a post-draft press conference that the organization has other plans for forward/center Aleksej Pokusevski.

“We have him on a specific track and plan for the summer, but we don’t really feel like the summer league actually would be a huge barometer for us with him and where he’s at,” Presti said.

“He’s having a great summer. He looks great, he’s worked his tail off. And we couldn’t be more excited about it.”

U pevodu bilduju ga, bas da vidimo da li ce se na pocetku sezone pojaviti kao cackalica:rolleyes:

Posted

Muceni Sroeder dobio 5 miliona od Seltiksa :kecman:

• Haha 2
Posted

Legenda PPP-a, odrekao se 84 miliona samo da ne igra za Lejkerse :ziga:

• +1 2
  • Haha 1
  • Hvala 2
Posted

Ne igraju svi igraci samo zbog para, to je taj kapitalizam, samo pare,pare,pare, kao nas disko dzokej:dry:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...