napadaj Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Čovek ima 17 utakmica sa više od 10 poena ove sezone, od toga jednu sa 35 (Denver lol), dve po 20 i ostale ispod 20, među kojima 5 sa po 11. Smešno za šutera koji ima ugovor na 80 miliona evra. 1
fancy claps Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 19 hours ago, omiljeni said: Ma laze ko ker. Voleo bih samo da vidim na kojoj to planeti novinar nece da glasa jer pritisak & neprijatnosti. Evo ovaj se ukljucuje u jutarnji program rts uzivo iz Denvera gde je -8, ali bi se zahvalio na pozivu da svake godine glasa za to. Kako da ne. To se cita kao: ja bre glasam za te nagrade, ja biram ko ce u hof, ali jebiga nije lako tesko je pritisak je obicni ljudi kosarkaske analfabete ne shvataju mnogo stvari neke kolege ce i da pokleknu ali ja necu guram dalje grindam a vi nastavite da me gledate i klikcete Novinari su govna. nije bas sve tako. adam mades je smol biznis oner, uticajdzija i enterprnjur. on ce glasati ako mu ikad daju glas. s druge strane imas npr. 1 krisa heringa koji je poceo ko novinar u relativno ozbiljnoj novini. njemu je urednik u wsj reko da ne glasa za te nagrade i on, 3-4 medija kasnije, i dalje odbija pozive nba da se odazove na glasanje. s trece strane, mislim da je vreme da tejtum udje u mvp konversejsn.
theanswer Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 1 hour ago, napadaj said: Čovek ima 17 utakmica sa više od 10 poena ove sezone, od toga jednu sa 35 (Denver lol), dve po 20 i ostale ispod 20, među kojima 5 sa po 11. Smešno za šutera koji ima ugovor na 80 miliona evra. Ugovori su relativna stvar. Popunjava potrebu tima u datom trenutku i u datom trenutku ima toliko novca da se potpiše. Sve TNT ekipe su užasne. ESPN malo bolji. Prenosi se prave a i studijske emisije da zabave široke narodne mase kao da su rejtinzi NFL-ovski recimo a daleko su od toga. I opet NBA prenosi su jedini od svih major sportova gde se toliko zaglupljuje i pričaju očite stvari bez dubine da se ulazi u srž same igre.
Zed Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Nešto sam razmišljao kako u Nba više nema ni jednom dobrog američkog belca kao Larry Bird ili John Stockton. Baš su u kurcu. Još malo pa će ostati samo na onom Herri iz Miamia.
napadaj Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Ugovori su relativna stvar. Popunjava potrebu tima u datom trenutku i u datom trenutku ima toliko novca da se potpiše. Potrebe Wizardsa su velike, kako među igračima, tako i u pogledu trenera. Davanje tolikih para Bertansu i držanje Skota Bruksa na klupi neće rešiti te potrebe.
189- Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 1 hour ago, J.R. Cash said: juce palim prenos i jos utakmica nije pocela i covek se totalno pogubio i morao na papiru da pogleda odakle su wizardsi. nakon toga je jos mucao i mucio jos pola minuta gde sam popizdio i morao ukljuciti tv da gledam na areni. stravican je lik a jos stravicnije je da tnt dozvoljava ovo sebi. posle citam da je bilo problema i sa zvukom. tnt je cele sezone uzasan.
Grandilof Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Ide konacno u penziju posle ovog PO, ne znam, ja volim Harlana da slusam, ostatak i color komentatori meh.Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
iDemo Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 15 minutes ago, Zed said: Nešto sam razmišljao kako u Nba više nema ni jednom dobrog američkog belca kao Larry Bird ili John Stockton. Baš su u kurcu. Još malo pa će ostati samo na onom Herri iz Miamia. A mozda da redefinishu sta znaci biti "belac"? MIs'im američki belac, naravno.
pp34 Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 1 hour ago, Zed said: Nešto sam razmišljao kako u Nba više nema ni jednom dobrog američkog belca kao Larry Bird ili John Stockton. Baš su u kurcu. Još malo pa će ostati samo na onom Herri iz Miamia.
J.R. Cash Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Na sta lici Caleb Swanigan Jebote, bio je u NBA do korone. https://www.wane.com/news/crime/swanigan-pleads-guilty-to-marijuana-possession/
omiljeni Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 2 hours ago, fancy claps said: nije bas sve tako. adam mades je smol biznis oner, uticajdzija i enterprnjur. on ce glasati ako mu ikad daju glas. s druge strane imas npr. 1 krisa heringa koji je poceo ko novinar u relativno ozbiljnoj novini. njemu je urednik u wsj reko da ne glasa za te nagrade i on, 3-4 medija kasnije, i dalje odbija pozive nba da se odazove na glasanje. s trece strane, mislim da je vreme da tejtum udje u mvp konversejsn. ali to ništa nije zbog pritisaka i neprijatnosti koje prave navijači, nego je možda politika wsj da njihova redakcija ne treba da se bakće sa tim. sve i da postoje takve stvari, neće mu neglasanje ništa pomoći i pre svega ne bi problem ni nastao zbog glasanja koje se dešava jednom godišnje. svaki taj novinar svakodnevno mora da rangira i poredi igrače i ako se plaši za sopstvenu bezbednost onda jbg neka ide da radi u rudniku ili da se prijavi u marince, tamo će možda biti bezbedniji. ovaj što se uključuje u jutarnji program nije taj kalibar, ali svi oni funkcionišu po istom principu i razlike su samo u tome na kom se nivou nalaze. ovaj iz denvera ostane budan do 2 ujutro da bi na twići dobio novih 1000 followera iz Srbije, a njih 100 koji glasaju će spomenuti to da glasaju kad god im se ukaže zgodna prilika. jer to im daje težinu, a to je stvar koja je veoooma bitna u njihovom poslu. a to pričanje priča o pritisku navijača je samo još jedan od načina da se to natukne.
zorglub Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 4 hours ago, napadaj said: Čovek ima 17 utakmica sa više od 10 poena ove sezone, od toga jednu sa 35 (Denver lol), dve po 20 i ostale ispod 20, među kojima 5 sa po 11. Smešno za šutera koji ima ugovor na 80 miliona evra. On i Joe Harris su mi bili wtf! momenti glede ugovora, ali potonji je bar dobar do vrlo dobar u postavci Netsa. Bertans je pak očigledno regresirao. Dal' je do Russ-a, te manje uloge u ekipi, ili je nešto drugo, ko zna.
Recommended Posts