Jump to content
IGNORED

NBA 20/21

1n54jd3r

lakers repeat?  

77 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

sve shvatam brt, ali možda sad nije vreme za rasnu borbu. :unsure: možda je vreme da se zakopaju ratne sekire. Bar dok ne vidimo kaki je taj novi i šta mu je plan.

ono što hoću da kažem, podržaću i 11 Hitlera da treniraju Timberwolvese ako će Vandy dobiti 25+ minuta po utakmici

očajnički mi je potreban neki protagonizam, krvarim obilno i na sve strane:

rbGSqaM.png

Posted

Kris Finč je po svim relevantnim pričama odličan trener. Zašto je koji kurac bitno šta Lilard igrač druge ekipe ima da kaže o treneru protivničke ekipe u istoj ligi nisam pametan da saznam. 

• +1 2
Posted

ja sam se nadao da ce zameniti melona u nekom trentku. ionako se slepa na sistemu koji mu je ovaj osmislio.

Posted
1 hour ago, theanswer said:

Kris Finč je po svim relevantnim pričama odličan trener. Zašto je koji kurac bitno šta Lilard igrač druge ekipe ima da kaže o treneru protivničke ekipe u istoj ligi nisam pametan da saznam. 

te "relevantne priče", to se na narodnom jeziku zove vojovodo-serdare, a u stručnoj literaturi sektašenje.

niko neće za svog asistenta reći da je truba od trenera, već će da ga hvali i gura prema gore. jer su oni kao mafija. ili kao ejvon dame. svako grinda poene za sebe, al grindaju i za onog iznad sebe koji ga je uključio u piramidu.

tako ste nedavno hvalili i onog iz Thundera da je dobar, pod parolom "samoniklo dete iz G-league". ja pogledam o čemu se radi, a on cepao kod Calhouna i Donovana 15-20 godina. samonikao otprilike kao ovaj Saundersov sin što su ga jutros smenili.

i te njihove priče su relevantne, a npr Lillardova nije? Aham, da. :D

ali to sad ništa nije bitno. Chris Finch je svakako legenda, igraće se joga bonito u twin cities! Let Vandy cook!

Posted

a da nije lillarova prica vojvodo-serdare, a finch zapravo ima zavidan rezime kao pomocni trener u ligi?

i na znam za dijagonalu kako je cepao 15-20 godina negde kad ima 35. jos manje ko je pricao da je samoniklo dete ili sta god.

Posted

stae reci za wizardse, zaredjali pobede protivu 5 dobrih ekipa? :coffee:

Posted

Naravno da je i Lillardovo vojvoda-serdar, samo sto: 1) Lillard nije GM 2) Prvi put od 80-ih je doveden trener iz neke druge ekipe kao zamena u toku sezone. Vanterpool je bukvalno preskocen, a CV mu nije nista manji od Finchovog, naprotiv.

Posted
2 hours ago, omiljeni said:

te "relevantne priče", to se na narodnom jeziku zove vojovodo-serdare, a u stručnoj literaturi sektašenje.

niko neće za svog asistenta reći da je truba od trenera, već će da ga hvali i gura prema gore. jer su oni kao mafija. ili kao ejvon dame. svako grinda poene za sebe, al grindaju i za onog iznad sebe koji ga je uključio u piramidu.

tako ste nedavno hvalili i onog iz Thundera da je dobar, pod parolom "samoniklo dete iz G-league". ja pogledam o čemu se radi, a on cepao kod Calhouna i Donovana 15-20 godina. samonikao otprilike kao ovaj Saundersov sin što su ga jutros smenili.

i te njihove priče su relevantne, a npr Lillardova nije? Aham, da. :D

Ali bukvalno nema smisla na ovo da ti odgovaram 😁

Posted

Drago mi je da je Vučević all star, bila bi sramota da ga nisu izglasali. Zajon ispred Derozana i CP3 ispred Bukera i Konlija na drugoj strani. I Randle da bi mučeni Niksi konačno imali nekoga... 

• +1 1
Posted

Jokara opet izdominirao poenterski, a razigrao Dzamala u poslednjoj cetvrtini za pobedu protiv Portlanda. Napokon su delovali kao ubitacan tandem. Btw, Dzamal u prvom poluvremenu nije mogao da porodi kos, ali je bio fenomenalan kad se utakmica resavala. Sjajan postgame intervju je Jokic imao na pitanja Dwade-a i Shaq-a.

Posted

SAC izgubio i osmu uzastopnu, a trener-bolid zacementiran za klupu.

Ako.

Posted

Zach Lowe koji izbacuje hitan podcast da smiri ljude jer su Lejkersi izgubili 3 utakmice uzastopno :lolol: You can’t make this shit up. 

Posted

jedna timska izguljena za ceo mec, da li se to ikad deilo na bilo kom nivou kosarke?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...