Jump to content
IGNORED

NBA 20/21

1n54jd3r

lakers repeat?  

77 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

bila bi fora da su debelog u tem somborem zvali Džoni, al da nije teo da kae. 

Posted
1 hour ago, Mos said:

Ma boli ih kurac da pamte. Tako isto izgovara barkli i jos brdo njih. Webber posle 20 godina govori Divak, itd. 

A šta reći za Divaka koji i dalje govori En-Be-A liga.

Posted
13 minutes ago, Moća said:

pa kako drugacije :)

Posted
15 minutes ago, Moća said:

skim si takav si

Posted

Jedna od bizarnijih pobeda Denvera...prvo poluvreme je bilo vise no ocajno...dobise na kraju mrtvi OKC 2 razlike...uz napomenu da je Dzamalu uz zvuk sirene na poluvremenu priznata trojka zbog goaltendinga :D

Posted

Hajlajt utakmice mi je što se omiljeni lik omiljenog ne da ubediti da je bilo ispravno da Hempton namerno promaši drugo

Posted
2 hours ago, 1n54jd3r said:

Jedna od bizarnijih pobeda Denvera...prvo poluvreme je bilo vise no ocajno...dobise na kraju mrtvi OKC 2 razlike...uz napomenu da je Dzamalu uz zvuk sirene na poluvremenu priznata trojka zbog goaltendinga :D

Hami legenda :ziga: 

btw

https://streamable.com/lbfgvd 

Posted
5 hours ago, theanswer said:

Hajlajt utakmice mi je što se omiljeni lik omiljenog ne da ubediti da je bilo ispravno da Hempton namerno promaši drugo

Meni najludje kad ovi iz DNVRa teraju onog novog crnju da pije rakiju naiskap svako drugo veče. Kad je donesu vidiš da umire iznutra i da to nisu dogovorili na razgovoru za posao.

• +1 2
  • Haha 2
Posted

Navodno su Siksersi i Majami zainteresovani za Bjelicu

• +1 1
Posted
7 hours ago, theanswer said:

byVMkkz.gif

ko brt?

Posted
3 minutes ago, Joe D said:

opet siksersi? 

Drugi menadžment 

2 minutes ago, omiljeni said:

byVMkkz.gif

ko brt?

Adam jbt

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...