Weenie Pooh Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Treba naći i sa zvukom, žena zaključuje da je zlikovac sa donje slike Kina Kina nije... Nije ni CCP... Sovjetski savez zamalo ali nije... I evo ga najzad, Italijanska komunistička partija (1926–1991): Green New Deal je dakle italijansko-komunjarska zavera iz ranih devedesetih. 5
eumeswil Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Još luđi je bio R senator pre par godina. 2 1
Micko8 Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 (edited) Green New Deal je jos jedna prevara koju demokrate zele da provuku, kako bi se nekolicina milijardera jos vise obogatila, oni ce da ociste planetu, zagadili su pola planete svojim bomardovanjima I treba im ovakav jedan da se sprda sa njima Edited October 6, 2021 by Micko8
Roger Sanchez Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Konačno jedna proklamacija Pravog Predsjednika koju mogu supotpisati
Micko8 Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Pored svih skandala i brljotina koje Bajden pravi u prvoj godini presednikovanja, na temu o njemu, ovde se pise o Trampu, kao sto to rade CNN,MSNBC itd , dok US and-A propada u svakom smislu otkako ih je ovaj uzjahao
Roger Sanchez Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 Realno, Bidenovo predsjednikovanje je završilo
Budja Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 Jebi ga. Taman mi je Bajdenara postao simpatican. Sad, da l su ga ubili Joe i Cinema, ili AOC i Bernie, ne znam.
Peter Fan Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 41 minutes ago, Budja said: Jebi ga. Taman mi je Bajdenara postao simpatican. Sad, da l su ga ubili Joe i Cinema, ili AOC i Bernie, ne znam. This. I kad su Bubba i Berry nakon prve pobjede zaokrenuli ulijevo, VA i NJ su izabrali R guvernera.
Roger Sanchez Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 (edited) Socijalističku kandidatkinju za gradonačelništvo Buffala, koja je u Dem primaries pobijedila bivšeg gradonačelnika, i koju je zatim endorsao cijeli Dem establishment uključujući oboje NY senatora, deklasirao je taj isti bivši gradonačelnik u write-in kampanji. Naravno, za njezin poraz socijalisti će okriviti establishment Demse koji su je endorsali i svečano se zakleti da neće glasati blue barem do kraja 4 Trumpova mandata Edited November 3, 2021 by Roger Sanchez
Filozof manijak Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 (edited) Ček, ako sam najbolje razumeo, bivši gradonačelnik je pobedio na izborima, na listiću na kojem nije ni bilo njegovo ime, i to nakon prajmarisa koje izgubio?? Jel to moguće u američkom sistemu? Edited November 3, 2021 by Filozof manijak s
Roger Sanchez Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 Da nije moguće ne bi Murkowski bila senatorica Aljaske. A konkretno za NY, write in kandidati su dopušteni
Moonwalker Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 (edited) 3 minutes ago, Roger Sanchez said: write in Sta to tacno znaci? Neka vrsta slobodnog strelca, ono izgubis u partiji predkandidaturu, ali ipak nastupis za svoj gros i pobedis. Tako nekako ili ne? Edited November 3, 2021 by Moonwalker
Roger Sanchez Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 Sta to tacno znaci? Neka vrsta slobodnog strelca, ono izgubis u partiji predkandidaturu, ali ipak nastupis za svoj gros i pobedis. Tako nekako ili ne?Tako nekako, ali moraš utrenirati svoj glasački stroj da te disciplinirano upiše na ballot u za to predviđeno mjestoRefleksna pogreška gore s upotrebom riječi bivši, gradonačelnik je ostao gradonačelnik i nije postao bivši. 1
Recommended Posts