Weenie Pooh Posted May 30 Posted May 30 7 minutes ago, Roger Sanchez said: Često su na početku mnogo smešni Reveal hidden contents Strahotni radikalski diktator Pa se navučeš na priču, a oni zajašu na desetljeća bez kraja u vidu, i više nije smešno Imaš pravo, Trump je taman toliko diktator koliko i Vučić, samo više tragikomičan nego patetičan. Na sve strane fašisti, majku mu, kako li se to desilo 7 minutes ago, Roger Sanchez said: Dobro, tebi je i dalje smešno, ali općepoznato je da tebe onako suštinski boli tuki za ljude kojima geslajtuješ da je sve ravno Znaš kako, ja verujem u sposobnost ljudi da se interno politički organizuju i formiraju uređenje kakvo im odgovara. Neki vole da im vođe duvaju u trubu globalne dominacije dok im se imperija polako ali sigurno kruni. Neki volimo da nam vođe glume kurčeviti patriotizam dok se ponižavaju pred bogatim gazdama i arče poslednje ostake državne imovine. A neki volite da vam vođe iz umereno-desnog fan kluba nacističke kolaboracije prave vladajuću koaliciju sa ekstremno desnim zagovornicima rasne čistote. Sve je to za ljude. Bǎihuā qífàng, bǎijiā zhēngmíng.
Weenie Pooh Posted May 30 Posted May 30 Evo da prevedem za dragančeta i sve koji se tako osećaju: 百家爭鳴 1
Caligula Posted May 31 Posted May 31 (edited) 21 hours ago, Roger Sanchez said: Često su na početku mnogo smešni Reveal hidden contents Strahotni radikalski diktator Pa se navučeš na priču, a oni zajašu na desetljeća bez kraja u vidu, i više nije smešno Edited May 31 by Caligula
Weenie Pooh Posted June 6 Posted June 6 Biden za Time: "All the bad guys are rooting for Trump" Geopolitički senzibilitet Malog Kauboja Ima još bisera na temu Kine i tarifa, npr.
Lezilebovich Posted June 11 Posted June 11 Quote A federal jury found Hunter Biden guilty on all three federal felony gun charges he faced, concluding that he violated laws meant to prevent drug addicts from owning firearms. The conviction marks the first time a president’s immediate family member has been found guilty of a crime during their father’s term in office, though his crimes predate Joe Biden’s tenure as president.
Ayatollah Posted June 13 Posted June 13 Meni je ovog čoveka onako ljudski žao. Prepoznajem u njemu mog pokojnog dedu kada je počeo da se gubi par godina pred smrt, s tom razlikom da je moj deda već tada imao nadzor i asistenciju 24/7 - isto takvo lutanje, ista takva odsutnost, ukočeni, spori pokreti. Umesto da su ga pustili da ode u penziju na kraju mandata sa dignitetom, prave od njega putujući cirkus i predmet sprdnje, gde će svaki fićfirić na Tviteru da rofluje kada ga vidi. 5 1
Time Crisis Posted June 13 Posted June 13 Baš htedoh slično da napišem, moja baba je pre kraj života bila otprilike pola dana skroz normalna, razborita i sve super, a drugu polovinu dana halucinacije i ne zna gde se nalazi
copkillah Posted June 13 Posted June 13 Vaši baba i deda nisu bili na čelu tzv najmoćnije nacije na svetu, a verovatno ni ratni zločnici, pa ne razumem kako bilo kome može da ga bude ljudski žao. Prosto, ne važe isti kriterijumi kao za neke druge stare osobe, ova zaslužuje sve. 6 1
Recommended Posts