Roger Sanchez Posted February 12 Posted February 12 (edited) 6 minutes ago, copkillah said: Tramp nije u poziciji da odlučuje Tramp je bio u poziciji da odlučuje. Možda se sjećaš onoga kad je natjerao Njegovu Ekscelenciju A. Vučića da potpiše nikad konzumirano (jer je došao Bajdenara) premještanje srpske ambasade u Jeruzalem, i time i priznanje legalnosti i aneksije i okupacije koju je i tada provodio taj isti Bibi? Edited February 12 by Roger Sanchez
Roger Sanchez Posted February 12 Posted February 12 2 minutes ago, copkillah said: Šta je ovo prvo onda? Spontani genocid? Izraelskom vojskom ne komanduje Amerikanac, a ruskom komanduje Rus. 1
dragance Posted February 12 Posted February 12 (edited) 8 minutes ago, copkillah said: Draganče, potpuno je irelevantno šta bi radio Tramp, jer Tramp nije u poziciji da odlučuje. Imamo činjenicu da je jedan senilni fašista, a drugi senilni genocidaš, je l' tako? Jeste. S tim da je genocidaš Netanjahu, a Bajden i celi USA aparat daje logistočku podršku. Edited February 12 by dragance 1
Roger Sanchez Posted February 12 Posted February 12 11 minutes ago, Roger Sanchez said: zločin Genocidni zločin, da ne zaboravim. Ne volim se razbacivati tom rječju, ali kad se već ovdje slobodno nabacuje njome radi efekta i odbijaju poredbe, ne vidim zašto bih se ja skanjivao.
namenski Posted February 12 Posted February 12 Just now, Roger Sanchez said: ne vidim zašto bih se ja skanjivao. Pa sad bas... U svakom slucaju ne preteruj sa neskanjeranjem kad vec tako obilato cascavas okolo...
Budja Posted February 12 Posted February 12 19 minutes ago, Roger Sanchez said: Izraelskom vojskom ne komanduje Amerikanac, a ruskom komanduje Rus. https://en.wikipedia.org/wiki/Complicity_in_genocide#:~:text=Complicity in genocide is illegal,parties to the Genocide Convention.
Roger Sanchez Posted February 12 Posted February 12 Lakše malo Budjo, posveti se prvo malo jače genocidu iz prve ruke, a onda tek navlačenju, kao što je napravio i ICJ.
x500 Posted February 12 Posted February 12 Kad se pomene Dzo, o'ma se skupe ko osice (da ne kazem nesto drugo). Ni ćaću ne bi toliko branili 3
Roger Sanchez Posted February 12 Posted February 12 Dzo je vakcina za antivaxxere, boli i još će da boli 1 1 2
Zaboravan Posted February 12 Posted February 12 1 hour ago, Roger Sanchez said: Tramp je bio u poziciji da odlučuje. Možda se sjećaš onoga kad je natjerao Njegovu Ekscelenciju A. Vučića da potpiše nikad konzumirano (jer je došao Bajdenara) premještanje srpske ambasade u Jeruzalem, i time i priznanje legalnosti i aneksije i okupacije koju je i tada provodio taj isti Bibi? Sjajno je videti kako ne možeš bez Srbije.
Gandalf Posted February 12 Posted February 12 54 minutes ago, Budja said: pitao Filipenko pre koju nedelju kako se osećaju oni koji žive u nakaznoj tvorevini koja podržava genocid. ja pomislih da ima neke sličnosti sa Srbijom koja nije bila u ratu. 1 1
namenski Posted February 12 Posted February 12 43 minutes ago, Zaboravan said: Sjajno je videti kako ne možeš bez Srbije. 29 minutes ago, Gandalf said: ...ja pomislih da ima neke sličnosti sa Srbijom koja nije bila u ratu. Srbija 51. savezna drzava!!! Vucic elektortm!!! Drz' se Bajdene...
dragance Posted February 12 Posted February 12 1 hour ago, x500 said: Kad se pomene Dzo, o'ma se skupe ko osice (da ne kazem nesto drugo). Ni ćaću ne bi toliko branili Jašta. Ubismo se od “branjenja”. Sve je to isto. 1
zorglub Posted February 12 Posted February 12 2 hours ago, Roger Sanchez said: Točno, ovo drugo je ničim izazvani zločin s višemjesečnim predumišljajem Ovo boldovano, jel' to od Komrakova? Vidim poznato mi nešto... 2 1
Roger Sanchez Posted February 12 Posted February 12 1 hour ago, Zaboravan said: Sjajno je videti kako ne možeš bez Srbije. Nas je Trampara samo spasio od izraelskih F-16ica. Al ne prije nego što su nadletjele Knin
Recommended Posts