levi Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 6 minutes ago, Moonwalker said: Blokirali mu twitter nalog? Dobro da se neko setio. ne znam to, za sada poslednja dva twita su mu obrisali taj gde kaže evo šta dobijete kad poništite volju ovih divih ljudi. i neki video valjda
Fins fleet Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Citanje tudje poste, jebemu misa. Zajebi na kojoj si strani, za ovo treba str.... u zatvor. No opet, ovo je gomila budaletina. U zatvor treba da ode onaj sto je potpalio pa nestao.
copkillah Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 3 minutes ago, Fins fleet said: Citanje tudje poste, jebemu misa. Zajebi na kojoj si strani, za ovo treba str.... u zatvor. No opet, ovo je gomila budaletina. U zatvor treba da ode onaj sto je potpalio pa nestao. pa da je bila odgovarajuća boja kože u većini, odavno bi tamo bio pokolj
Pokojni Ruxin Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 ma pustite vi ovaj bedni slo-mo pokušaj puča koji traje već 2 meseca, nego jel kažu nešto iritantno na cnn-u? 1
3opge Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 2 minutes ago, copkillah said: pa da je bila odgovarajuća boja kože u većini, odavno bi tamo bio pokolj sad si jebo jezurku jezica, ides na prevaspitavanje kod vinija.
levi Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 3 minutes ago, pt 2.0 said: Nije izbrisala još. Osim toga: lajk
namenski Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 8 minutes ago, levi said: ne znam to, za sada poslednja dva twita su mu obrisali taj gde kaže evo šta dobijete kad poništite volju ovih divih ljudi. i neki video valjda Nesto nam demokratijatm poslednjih decenija:
ObiW Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 4 minutes ago, copkillah said: pa da je bila odgovarajuća boja kože u većini, odavno bi tamo bio pokolj Vini te gleda i mršti se.
Weenie Pooh Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Just now, ObiW said: Vini te gleda i mršti se. Boli kolegu copkillaha uvo za moje mrštenje Nego eto, vidiš kako identitometrija vodi pozivima na hladne glave i umerenu reakciju? "Ko ukrade pismo, treba ga streljati".
ObiW Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Just now, Weenie Pooh said: Boli kolegu copkillaha uvo za moje mrštenje Nego eto, vidiš kako identitometrija vodi pozivima na hladne glave i umerenu reakciju? "Ko ukrade pismo, treba ga streljati". a i ti brate sereš ko foka sa tim hiperbolama. realno.
Moonwalker Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 12 minutes ago, levi said: ne znam to, za sada poslednja dva twita su mu obrisali taj gde kaže evo šta dobijete kad poništite volju ovih divih ljudi. i neki video valjda U sledecih 12h. Do 7 ujutru ET. 1
3opge Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Just now, Weenie Pooh said: Boli kolegu copkillaha uvo za moje mrštenje Nego eto, vidiš kako identitometrija vodi pozivima na hladne glave i umerenu reakciju? "Ko ukrade pismo, treba ga streljati". kakvo crno streljanje, ja bih ga na mestu napunio olovom toliko da mu ni vestacke sise ne bi pomogle da pluta.
Recommended Posts