ion Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Reko ja gore.ACRONIS TRUE IMAGE. Fenomenalna stvar.Da li image čuvaš na kompu ili si napržio na disk?Ja imam., mislim, acronis t.i. devetku i nema opciju za DVD, a rado bih isprobao i tu varijantu..
JozoMujica Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Jeste li znali da srednji klik na link u Firefoxu znači "Open Link in New Tab"?
nbg4ever Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Dobro jutro Čak sam uz srednji klik, namestio da mi još jedno dugme bude middle-click :DOd glave višak ne boli!
bios Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 (edited) Jeste li znali da srednji klik na link u Firefoxu znači "Open Link in New Tab"? Najbolji klik svih vremena u svim programima! A kad imaš otvoreno npr 35 tabova koji ne mogu da stanu na ekran može da se skroluje kroz njih tako što staviš kursor na tab-bar i vrtiš točkić.edit: dodat smisao Edited January 18, 2008 by Biohemija
Zli Gli Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Jeste li znali da srednji klik na link u Firefoxu znači "Open Link in New Tab"? I u Operi <_<
Idioteque Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Jeste li znali da srednji klik na link u Firefoxu znači "Open Link in New Tab"? Kakav sam ja slepac...
amnesiac Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Kakav sam ja slepac...genijalci :)takođe, srednji klik sa kursorom na određenom tabu zatvara taj tab.
Aion Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 I u Operi <_<Za razliku od MS IE, gde klik srednjim dugmetom misao, otvara link u novom tabu Licno vise volim Ctrl + levo dugme.
Zli Gli Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Za razliku od MS IE, gde klik srednjim dugmetom misao, otvara link u novom tabu Zar neko koristi IE?
Aion Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Zar neko koristi IE? Ako FF nastavi da me zeza kao u poslednja dva dana (poludeo mi je i kod kuce i na poslu,sa potpuno razlicitim simptomima), korisitcu ga ja.
Valk Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Stvarno otkriste Ameriku sa novim tabovima :D ..Uostalom, zar je toliko teško otići u Tools - Options - Tabs i namestiti da se New pages open in new tab?
JozoMujica Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Stvarno otkriste Ameriku sa novim tabovima :D ..Uostalom, zar je toliko teško otići u Tools - Options - Tabs i namestiti da se New pages open in new tab?Ali ovako imaš više mogućnosti - levi klik otvara u istom prozoru, srednji klik u novom tabu. Pa kako ti kad odgovara.
ion Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 (edited) Za razliku od MS IE, gde klik srednjim dugmetom misao, otvara link u novom tabu Licno vise volim Ctrl + levo dugme. Ovo sam nesvesno počeo (naravno bez efekta) da primenjujem i u IE (koji moram koristiti za online plaćanja, jer banke još uvek veruju samo čika Biliju) :DEdit: Kako ugraditi srednje dugme u miša? Edited January 24, 2008 by ion
JozoMujica Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Ko je na Vistu instalirao Dreamweaver, po svoj prilici je ostao bez Vistinog Helpa. Za povratak istog, potrebno je napraviti fajl sa ekstenzijom ".reg", na primer VratiMiMojHelpPizdaTiMaterina.reg i u njega smestiti sledeci text: Windows Registry Editor Version 5.00[HKEY_CLASSES_ROOT\.xml]@="xmlfile""Content Type"="text/xml""PerceivedType"="text"[HKEY_CLASSES_ROOT\.xml\OpenWithList][HKEY_CLASSES_ROOT\.xml\OpenWithList\winword.exe]@=""[HKEY_CLASSES_ROOT\.xml\PersistentHandler]@="{7E9D8D44-6926-426F-AA2B-217A819A5CCE}" Dvobljuc na ovaj fajl ce vratiti helpa.
st.maurice Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 (edited) Umesto da kenjate drugima u kafu, pokazite im kako.1. Face morphingKako spojiti 2 lica (a da to lici na nesto) + =2 page tutorialManipulacija lejerima (velicina, rotacija, orijentacija) i transparentnost gumica je key. Nakon toga se moze poigrati sa Hue-Saturation kontrolom, i ostatkom Adjust Image panela.U principu sve sto moze da vam zatreba: Google pa photoshop+tutorial+___ (sta vas zanima)photoshop+tutorials+face morphing2. Fontovi2.1Najbolji izbor filmskih fontova2.2 Sajt sa pretragom i vecom bazom besplatnih fontova (ako znate sta trazite, a i mozete i po kategorijama)www.urbanfonts.com3.1 Painting effectsajt1sajt2sajt3 (favorit)sajt4sajt5ili: photoshop+painting effect Edited April 3, 2008 by st.maurice
Recommended Posts