December 5, 200717 yr Reko ja gore.ACRONIS TRUE IMAGE. Fenomenalna stvar.Da li image čuvaš na kompu ili si napržio na disk?Ja imam., mislim, acronis t.i. devetku i nema opciju za DVD, a rado bih isprobao i tu varijantu..
January 18, 200817 yr Author Jeste li znali da srednji klik na link u Firefoxu znači "Open Link in New Tab"?
January 18, 200817 yr Dobro jutro Čak sam uz srednji klik, namestio da mi još jedno dugme bude middle-click :DOd glave višak ne boli!
January 18, 200817 yr Jeste li znali da srednji klik na link u Firefoxu znači "Open Link in New Tab"? Najbolji klik svih vremena u svim programima! A kad imaš otvoreno npr 35 tabova koji ne mogu da stanu na ekran može da se skroluje kroz njih tako što staviš kursor na tab-bar i vrtiš točkić.edit: dodat smisao Edited January 18, 200817 yr by Biohemija
January 18, 200817 yr Jeste li znali da srednji klik na link u Firefoxu znači "Open Link in New Tab"? I u Operi <_<
January 18, 200817 yr Jeste li znali da srednji klik na link u Firefoxu znači "Open Link in New Tab"? Kakav sam ja slepac...
January 19, 200817 yr Kakav sam ja slepac...genijalci :)takođe, srednji klik sa kursorom na određenom tabu zatvara taj tab.
January 19, 200817 yr I u Operi <_<Za razliku od MS IE, gde klik srednjim dugmetom misao, otvara link u novom tabu Licno vise volim Ctrl + levo dugme.
January 19, 200817 yr Za razliku od MS IE, gde klik srednjim dugmetom misao, otvara link u novom tabu Zar neko koristi IE?
January 23, 200817 yr Zar neko koristi IE? Ako FF nastavi da me zeza kao u poslednja dva dana (poludeo mi je i kod kuce i na poslu,sa potpuno razlicitim simptomima), korisitcu ga ja.
January 24, 200817 yr Stvarno otkriste Ameriku sa novim tabovima :D ..Uostalom, zar je toliko teško otići u Tools - Options - Tabs i namestiti da se New pages open in new tab?
January 24, 200817 yr Author Stvarno otkriste Ameriku sa novim tabovima :D ..Uostalom, zar je toliko teško otići u Tools - Options - Tabs i namestiti da se New pages open in new tab?Ali ovako imaš više mogućnosti - levi klik otvara u istom prozoru, srednji klik u novom tabu. Pa kako ti kad odgovara.
January 24, 200817 yr Za razliku od MS IE, gde klik srednjim dugmetom misao, otvara link u novom tabu Licno vise volim Ctrl + levo dugme. Ovo sam nesvesno počeo (naravno bez efekta) da primenjujem i u IE (koji moram koristiti za online plaćanja, jer banke još uvek veruju samo čika Biliju) :DEdit: Kako ugraditi srednje dugme u miša? Edited January 24, 200817 yr by ion
March 27, 200817 yr Author Ko je na Vistu instalirao Dreamweaver, po svoj prilici je ostao bez Vistinog Helpa. Za povratak istog, potrebno je napraviti fajl sa ekstenzijom ".reg", na primer VratiMiMojHelpPizdaTiMaterina.reg i u njega smestiti sledeci text: Windows Registry Editor Version 5.00[HKEY_CLASSES_ROOT\.xml]@="xmlfile""Content Type"="text/xml""PerceivedType"="text"[HKEY_CLASSES_ROOT\.xml\OpenWithList][HKEY_CLASSES_ROOT\.xml\OpenWithList\winword.exe]@=""[HKEY_CLASSES_ROOT\.xml\PersistentHandler]@="{7E9D8D44-6926-426F-AA2B-217A819A5CCE}" Dvobljuc na ovaj fajl ce vratiti helpa.
April 3, 200816 yr Umesto da kenjate drugima u kafu, pokazite im kako.1. Face morphingKako spojiti 2 lica (a da to lici na nesto) + =2 page tutorialManipulacija lejerima (velicina, rotacija, orijentacija) i transparentnost gumica je key. Nakon toga se moze poigrati sa Hue-Saturation kontrolom, i ostatkom Adjust Image panela.U principu sve sto moze da vam zatreba: Google pa photoshop+tutorial+___ (sta vas zanima)photoshop+tutorials+face morphing2. Fontovi2.1Najbolji izbor filmskih fontova2.2 Sajt sa pretragom i vecom bazom besplatnih fontova (ako znate sta trazite, a i mozete i po kategorijama)www.urbanfonts.com3.1 Painting effectsajt1sajt2sajt3 (favorit)sajt4sajt5ili: photoshop+painting effect Edited April 3, 200816 yr by st.maurice