renne Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 5 minutes ago, John Coltrane said: Sad su gotovi stvarno Mada oni koji su pomno pratili Cvajtu zadnje 2 decenije se mogu setiti GrojterFirta sa svojim “ludačkim” sezonama kada bi bili u samom vrhu pa pred kraj prodavali bodove i mesto u Bundesu. Nada umire poslednja. a ljutio si se na mene :(
John Coltrane Posted May 16, 2021 Author Posted May 16, 2021 4 minutes ago, renne said: a ljutio si se na mene :( Šta ću kad mi je HSV uvek bio simpa
ArleKino Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 Za HSV sam solidno upoznat oko nekih stvari još iz godina kad ih je sam Bog skidao sa lopate i uopšte me ne iznenađuje da su ostali u podrumu još bar godinu dana. Mislim, lijepo je nekad da onaj defetistički "toimasamokodnaszaostalih" koncept doživi poraz u sudaru sa činjenicama. Amaterizma, aljkavosti, bahatosti, lošeg planiranja može biti i kod Švaboa i u milionskom biznisu.
John Coltrane Posted May 22, 2021 Author Posted May 22, 2021 Na Alijancu opraštaju se od Alabe, Boatenga, Xavi Martineza, ali i od Hermana Gerlanda koji je 20 godina u klubu kao asistent, trener, vodja akademije, itd. BVB protiv Elite™ koja je bez gotovo pola tima. I nadam se da će Keln ispasti!
John Coltrane Posted May 22, 2021 Author Posted May 22, 2021 8 minutes ago, ToniAdams said: plitak potok zasada Mozda na livescoru, u RL golman vas vadi big time
ToniAdams Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 11 minutes ago, ToniAdams said: ma daj igramo taman kolko je neophodno +1
levi Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 kako je Lewandowski uspeo da ne da ni jedan od 4 gola? jel se namerno ne trudi, da ne bi oborio rekord?
John Coltrane Posted May 22, 2021 Author Posted May 22, 2021 Ne pomaže ni Tomas Šaf koji je pokušao u zadnjem kolu da spase kožu voljenom klubu. Šalke i Verder ruku pod ruku u Cvajtu, a “jarčevi” u baraž. VfL preskočio Lever i Ajntraht, a Edin Terzić tempirao formu za Pokal i ulazak u prva 3.
Baldrick S. Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 Union. LOL Golmanu statuu da podignu na tribini, sta je sve skinuo. Mada je primio idiotski gol ali nema veze
Recommended Posts