Jump to content

Bundes Liga 20/21

Featured Replies

5 minutes ago, John Coltrane said:

Sad su gotovi stvarno :sad:

Mada oni koji su pomno pratili Cvajtu zadnje 2 decenije se mogu setiti GrojterFirta sa svojim “ludačkim” sezonama kada bi bili u samom vrhu pa pred kraj prodavali bodove i mesto u Bundesu. Nada umire poslednja.

a ljutio si se na mene :(

• Author
4 minutes ago, renne said:

a ljutio si se na mene :(

Šta ću kad mi je HSV uvek bio simpa :sad:

Za HSV sam solidno upoznat oko nekih stvari još iz godina kad ih je sam Bog skidao sa lopate i uopšte me ne iznenađuje da su ostali u podrumu još bar godinu dana. 

Mislim, lijepo je nekad da onaj defetistički "toimasamokodnaszaostalih" koncept doživi poraz u sudaru sa činjenicama. Amaterizma, aljkavosti, bahatosti, lošeg planiranja može biti i kod Švaboa i u milionskom biznisu.

• Author

Na Alijancu opraštaju se od Alabe, Boatenga, Xavi Martineza, ali i od Hermana Gerlanda koji je 20 godina u klubu kao asistent, trener, vodja akademije, itd.

BVB protiv Elite™ koja je bez gotovo pola tima. 

I nadam se da će Keln ispasti!

plitak potok zasada :fantom:

• Author
8 minutes ago, ToniAdams said:

plitak potok zasada :fantom:

Mozda na livescoru, u RL golman vas vadi big time :dry:

ma daj igramo taman kolko je neophodno :fantom:

11 minutes ago, ToniAdams said:

ma daj igramo taman kolko je neophodno :fantom:

+1 :fantom:

ahahahah koji kurac jebote

kako je Lewandowski uspeo da ne da ni jedan od 4 gola? jel se namerno ne trudi, da ne bi oborio rekord?

• Author

Vendel igrao 3+ :covid19:

evo ga Lewa u 90. min, 41 gol

• Author

Zabi ga i Lewa.

• Author

Ne pomaže ni Tomas Šaf koji je pokušao u zadnjem kolu da spase kožu voljenom klubu. Šalke i Verder ruku pod ruku u Cvajtu, a “jarčevi” u baraž. 

VfL preskočio Lever i Ajntraht, a Edin Terzić tempirao formu za Pokal i ulazak u prva 3. 

Union. LOL

Golmanu statuu da podignu na tribini, sta je sve skinuo. Mada je primio idiotski gol ali nema veze