Jump to content
IGNORED

Bundes Liga 20/21

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

Šalke  baš sad našao da se vadi :covid19:

Posted

Luzer im je trener Adolf Hiter..koji je.pre dve godine na skoro identican nacin izgubio formu ekipe u finisu prvenstva..a sada radi gotovo identicnu stvar, uz to sto je jos pre mesec dana objavio da napusta ekipu i preuzima M'gladbah.

Posted
4 minutes ago, SNARC said:

Luzer im je trener Adolf Hiter..koji je.pre dve godine na skoro identican nacin izgubio formu ekipe u finisu prvenstva.

Da pogodim: igrao je bunker krajem aprila/početkom maja i samoubio se?

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Nisu sezone za poredjenje jer su tad bili konstantno u vrhu, a ove su prilično dugo tavorili oko 10 mesta i diglinse tek od zadnjih par meseci. A to im je omogućio i pad u formi Levera, BVB, BMG,...

Posted

U roku od mesec dana tukli su Bajern, Dortmund, Volfsburg..sa Lajpcigom igrali X. Bili vidjeni u LS.

I onda prosuli sve u finisu sezone.

Ne pricam o celim sezonama..nego o poslednjim trecinama (recimo). Gotovo prepisane.

Posted
12 minutes ago, SNARC said:

Luzer im je trener Adolf Hiter..koji je.pre dve godine na skoro identican nacin izgubio formu ekipe u finisu prvenstva..a sada radi gotovo identicnu stvar, uz to sto je jos pre mesec dana objavio da napusta ekipu i preuzima M'gladbah.

morao sam da guglam da vidim da se ne zezas :)

• Haha 1
Posted
1 minute ago, villiem said:

morao sam da guglam da vidim da se ne zezas :)

Namerno sam tako napisao :)

Posted
13 minutes ago, SNARC said:

U roku od mesec dana tukli su Bajern, Dortmund, Volfsburg..sa Lajpcigom igrali X. Bili vidjeni u LS.

I onda prosuli sve u finisu sezone.

Ne pricam o celim sezonama..nego o poslednjim trecinama (recimo). Gotovo prepisane.

To da, u pravu si.

Posted (edited)
1 hour ago, John Coltrane said:

Šalke  baš sad našao da se vadi 

tsMNRXR.png

:lolol:

Edit: Union OPET dao gol. Bogovi.

Edited by Skyhighatrist
Posted

Bochum u Bundes
Kiel i Fürt se bore za direktan plasman

Posted

@hsv

jel krenuo sat da broji :whistle:

Posted

Rekoh ja neki dan da su metili sat :D

Posted

ali toliko je lose vodjen klub godinama unazad. ni vise potencijala, tradicija, grad, ni debilnije vodjenje.

taman mogu da igraju derbi sa werderom

Posted

Sad su gotovi stvarno :sad:

Mada oni koji su pomno pratili Cvajtu zadnje 2 decenije se mogu setiti GrojterFirta sa svojim “ludačkim” sezonama kada bi bili u samom vrhu pa pred kraj prodavali bodove i mesto u Bundesu. Nada umire poslednja.