Jump to content
IGNORED

Bundes Liga 20/21

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

@Strahan

Šta se sve izdešavalo u Bajernu? Henes preko Salihamidžića rovari. Meni je bilo nenormalno kako su se lako odrekli pojedinih igrača. Posle prošle sezone su otišli Tijago Alkantara, Perišić i Kutinjo. Sada su već otpisali Alabu i Boatenga. Imaju gomilu talentovanih i mladih igrača, ali je opet potrebno i par iskusnih da povuku, Tomas Miler kao najbolji primer. Takvom transfer politikom su evo i Flika oterali, koji je odradio neverovatan posao za ovih godinu i po.

Posted

minhen je teska sredina za rad. nekako su henes i rumenige vodili, klub po mom misljenju, dosta uspesno sa strogom finansijskom politikom koliko god ih ovde na forumu ljudi ne cenili. videcemo sta nose mlade snage u liku kana i brace. mislim da je braco najveci problem, bar po onome sto je procurilo iz kluba i sto mozemo da prihvatimo da je tacno. imao je sukob sa nikom, sada sa flikom za koga sam siguran da je bio resenje za bar 4-5 sezona.

sto se tice nepotpisivanja igraca koja si nabrojao, najvece iznenadjenje je da nisu perisica zadrzali. igrao je odlicno, imao sam prilike da ih gledam dosta cesto u polusezoni pre virusa, videlo se da se uklopio u tim bez obzira da li udje sa klupe ili je starter. alabi nisu zeleli da daju novac koji trazi, tu je vec problem i do njegovog menadzera, tijago je zasluzio da mu se izadje u susret i dozvoli odlazak. iznenadjenje je boateng i nacin na koji mu je braco porucio da klub vise na njega ne racuna i to dan pred mec vs psg. flikove zelje oko dovodjenja igraca nisu ispostovane uglavnom. prilicno sam razocaran situacijom u klubu oko trenera, videcemo sta ce se izdesavati i da li flik zaista ide.

Posted

Leipzig se i definitivno oprostio od borbe za titulu, dok Koln sada ima kakve-takve sanse za opstanak.

Posted

Hocel Union u Ligu Evrope, da gledamo derbi protivu Liverpula? :ph34r:

Posted (edited)

Ovi bogovi na ES prenose pokojni Bajern :isuse:

pored VfL-BVB koja je direktni duel za LŠ. 

Sreća Elita™ je ostavljena sa Ajntrahtom za “povlašćen” termin :nobles:

Edited by John Coltrane
Opa Nojer jeo slanine!
Posted

Kratko vraćena lopta za štopera, poklon za Halanada i 0:1.

Posted

Ni Belingemov crveni nije omeo Halanda. Daud ga izbacio u sprint i 1na1 sa gošom. 
Gledam proslavu gola, mali sprintao 50m a deluje kao da se nije ni zadihao.

Posted

Lewa odmah zabio jedan, na prvom mecu nakon povrede, no kasno za makar poravnanje. Kakav sprint Haalanda kod drugog gola.:ziga:

Posted

Elita™ odigrala odlično u vrlo bitnom meč koji im barem nadu ostavlja za LŠ. Na kraju goleada u 90+

• +1 1
Posted

RBL traži 25mil€ :kecman:

Posted

Ipak će biti "samo" 20 (originalno je traženo čak 30):