February 25Feb 25 On 24. 1. 2026. at 16:57, johan nagel said:ДДЛ има скоро седам банки јбт ко би рекао кад га видиИначе Милвол гази, било би јако да се угурају у ПЛ некакоРексам.
February 25Feb 25 Za oba kluba koje ste pomenuli igraju bivsi igraci Wednesday-a koji su ostavili zapazen trag. Ipak, Bannan mi je malo drazi paa bih vise voleo da udje Millwall.Pokeras odustao od kupoovinia SWFC, ceka se narednji ponjudjac.Neka udje ponudjac broj dva
March 11Mar 11 Sledecu sezonu ce Wednesday verovatno startovati isa -15 posto nakon izlaska iz stecaja kreditorima nece biti vraceno 25% duga (U slucaju Chansiria to je oko 15 mil funti)
April 18Apr 18 lester gubi par minuta pre kraja sto znaci da je sada vec skoro sigurno da ispadaju u trecu ligu.
April 26Apr 26 24 minutes ago, Lancia said:Rajan Rejnolds misli i Brod da preskoci u cugu?Ja tipujem na Solaka, ali ako bi Wrexam usao, to bi bilo.kao na FM, zaista legendarno...
April 26Apr 26 6 minutes ago, radisa said:Ja tipujem na Solaka, ali ako bi Wrexam usao, to bi bilo.kao na FM, zaista legendarno...Isto. Solak se kasno probudio, realno imaju najbolji tim, ali stvarno nek udje Wrexham, volim takve price.
May 3May 3 Klub preuzet i zvanicno, naravno De Marco i njegov tim su odradili veliki posao da se naredna sezone ne pocne sa -15https://x.com/nickdemarco_/status/2050540511094534548
May 9May 9 surovi bunker Sotona, odavno nisam ovako nešto video. bukvalno viktorije, samo na jednoj polovini se igra
May 9May 9 U drugom krljanje na pola, sa inicijativom M'boroa, Sotone cekaju kontru...Prava prvenstvrna...Komentator na Areni, kao da malo navija za Sotone, nije mu to pametno...
May 11May 11 kakav raspad Milvola u 2.pol revansa, ko amateri neki..jos od ovih narandzastih pajsera. bedak