October 25, 2025Oct 25 Nije Kinez, Tajlandjanin.Sta reci kad su manje od sat vremena nakon sto je klub otisao u stecaj radnici na stadionu poceli da uklanjaju stolice sa severne tribine (za Srbe istok) kojima je bilo ispisano ime bivseg vlasnika. Danas je na semoforu bilo nekoliko grafika koje su proslavljale odlazak u stecaj.Juce za popodne je prodato u klupskoj prodavnici robe za vise od 100k funti, danas isti slucaj.
December 6, 2025Dec 6 Ovaj Wrexham ako prodje u cugu i Brod, bice nevidjena prica. Ne znam dal se ikad negde to dogodilo.
December 6, 2025Dec 6 1 hour ago, Lancia said:Ovaj Wrexham ako prodje u cugu i Brod, bice nevidjena prica. Ne znam dal se ikad negde to dogodilo.To u FM rutinski...
December 24, 2025Dec 24 On 12/6/2025 at 5:43 PM, Lancia said:Ovaj Wrexham ako prodje u cugu i Brod, bice nevidjena prica. Ne znam dal se ikad negde to dogodilo.Luda Druzina?U svakom slucaju, stecajni upravnici Sheff Wednesday-a su danas predlozili EFL-u ko je preferirani kupac, pretpostavlja se da je to James Bord, bivsi poker igrac. Problem je sto je ova osoba takodje bila savetnik COH Sports, firma koja je vlasnik Sheff Utd. Bord takodje ima vlasnistvo nad Dunfermlinom, i manjinske akcije u Cordobi i bugarskom klubu Septemvri
January 24Jan 24 Ocekuje se da naredne sedmice Bannan potpise za Millwall10 godina i 435 meceva za klub.
January 24Jan 24 6 hours ago, Sandens said:ДДЛ има скоро седам банки јбт ко би рекао кад га видиИначе Милвол гази, било би јако да се угурају у ПЛ некако