Bogotac Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 Oce nosati majmun da igra sa tri pozadi,a nema igrace za to.
Miljenko Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 Sudija na Inter-Milan ne ume da oceni faul, pa da mu zivot zavisi od toga.
goofs Posted October 17, 2020 Author Posted October 17, 2020 Kud Zlatan nije uhvatio onu volejčinu levom, ne znam koji mu je djavo, kao nešto razigrava ekipu, aman
levi Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 bio ofsajd, od Eriksena je krenula lopta napred, pa je onda zakačio crveni 1
MocaVukotic Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 Zlatan je i dalje pele za sve ove pacere i u interu i u milanu 5
*edited by mod Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 Sigurno da će trofeji i brojke biti zasluženo uz Mesija i Ronalda. Ali stil i klasa ipak idu lagano kod Ibre. 39 godina i opet lagano najbolji u derbiju...Sent from my GM1913 using Tapatalk
goofs Posted October 18, 2020 Author Posted October 18, 2020 Pirlo se bez Ronalda spotako kod mocnog Krotonea, Kijeza debitovao (pomalo sumnjivim) crvenim kartonom. Posle ovoga juce mi bukvalno ne ide u glavu sta je ADL mislio sa onim zajebavanjem oko rasporeda, sa sve nedostajucim igracima Napoli bi izvukao bod u Torinu, mozda i pobedu. Glede derbija, najveci mi utisak koliko je Eriksen propo, nista od igraca nije ostalo.
Jozef K. Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 I meni je odluka Napolija totalni wtf. Kijeza je išao đonom. Seria A nije EPL i obično se to kažnjava crvenim. Vulić se korektno snalazi u timu, mada je glavni vezni igrač osmica.
Recommended Posts