Jump to content
IGNORED

Serie A 2020-2021

goofs

Recommended Posts

Posted

Just another day in Serie A

Dva igraca Napolija su zarazena koronom. Regionalna uprava nalaze 14 dana karantina za ceo tim, nisu ih pustili da otputuju u Torino na mec sa Juventusom veceras. Serija A je u fazonu “nemamo mi nista sa regionalnim upravama”. 
Epilog je da meca veceras nece biti, na ligi je da odluci da li ce je registrovati 3:0 za Juventus ili odloziti za neki drugi termin.

Posted

niko napoliju nije zabranio da putuje u torino, de laurentis pokusava da izbegne odigravanje derbija bez par vaznih igraca

Posted

Mozda ste u pravu, ja sam ovo pokupio ovde. Videcemo, ako je istina to sto pricate onda su zasluzili da izgube 3:0, ali ne vidim logiku Laurentisa tu, ko kaze da bi izgubili od metiljavog Juventusa, cak i bez Zjelinskog.

Posted

3:0 i tjeraj dalje. Sve drugo je svinjarija.

Posted

FSI: "Fudbal se može igrati čak iako pozitivni", apsurd ide do te granice da se stvaraju ekonomske klase među bolesnima.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Samo da naguze ono govno laurentisa,ovo sto je on uradio,moze onda svako kolo da se radi.

• +1 1
Posted

Ma,gluposti,tako moze svaki tim koji bude imao 1 zarazenog da ne ide.

Posted

Ministar zdravlja je izjavio popodne da je "već odlučeno da se Juve-Napoli neće igrati, malo manje fudbala a više škole ako je moguće... oko hiljadu đaka je zaraženo i biće ih mnogo više sledećih nedelja... i prioritet je da škole ostanu otvorene".

Ne razumem ove u Juventusu što su izašli na teren, ili došli na stadion... ovde se pravi cirkus sa tempiranim bombama. Pre nedelju dana se igrala Genova-Napoli, Genova je imala 2 zaražena u ponedeljak, sad imaju 19... a Napoli 2(?)

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
1 hour ago, Bogotac said:

Samo da naguze ono govno laurentisa,ovo sto je on uradio,moze onda svako kolo da se radi.

Sustina, s tim da ce najverovatnije sledeci gazda biti jos gori. To vazi i za ostale klubove svuda, leglo kriminala. 

Posted
3 hours ago, maharaja said:

Inače, zadnji put kad smo pobedili Bolonju u prvom kolu, 99', Milan je osvojio titulu. Samo kažem :Jova:

Te sezone Milan nije uzeo titulu+ ste jos doziveli debakl u Ligi sampiona.