Jump to content

Serie A 2020-2021

Featured Replies

• Author

Just another day in Serie A

Dva igraca Napolija su zarazena koronom. Regionalna uprava nalaze 14 dana karantina za ceo tim, nisu ih pustili da otputuju u Torino na mec sa Juventusom veceras. Serija A je u fazonu “nemamo mi nista sa regionalnim upravama”. 
Epilog je da meca veceras nece biti, na ligi je da odluci da li ce je registrovati 3:0 za Juventus ili odloziti za neki drugi termin.

niko napoliju nije zabranio da putuje u torino, de laurentis pokusava da izbegne odigravanje derbija bez par vaznih igraca

Tacno.

• Author

Mozda ste u pravu, ja sam ovo pokupio ovde. Videcemo, ako je istina to sto pricate onda su zasluzili da izgube 3:0, ali ne vidim logiku Laurentisa tu, ko kaze da bi izgubili od metiljavog Juventusa, cak i bez Zjelinskog.

3:0 i tjeraj dalje. Sve drugo je svinjarija.

FSI: "Fudbal se može igrati čak iako pozitivni", apsurd ide do te granice da se stvaraju ekonomske klase među bolesnima.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

jel se igra večeras?

Ne

Samo da naguze ono govno laurentisa,ovo sto je on uradio,moze onda svako kolo da se radi.

Ma,gluposti,tako moze svaki tim koji bude imao 1 zarazenog da ne ide.

424A0CDF-DA75-467A-891C-848588AC3819.jpeg

[emoji38]ol:

Ministar zdravlja je izjavio popodne da je "već odlučeno da se Juve-Napoli neće igrati, malo manje fudbala a više škole ako je moguće... oko hiljadu đaka je zaraženo i biće ih mnogo više sledećih nedelja... i prioritet je da škole ostanu otvorene".

Ne razumem ove u Juventusu što su izašli na teren, ili došli na stadion... ovde se pravi cirkus sa tempiranim bombama. Pre nedelju dana se igrala Genova-Napoli, Genova je imala 2 zaražena u ponedeljak, sad imaju 19... a Napoli 2(?)

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

1 hour ago, Bogotac said:

Samo da naguze ono govno laurentisa,ovo sto je on uradio,moze onda svako kolo da se radi.

Sustina, s tim da ce najverovatnije sledeci gazda biti jos gori. To vazi i za ostale klubove svuda, leglo kriminala. 

3 hours ago, maharaja said:

Inače, zadnji put kad smo pobedili Bolonju u prvom kolu, 99', Milan je osvojio titulu. Samo kažem :Jova:

Te sezone Milan nije uzeo titulu+ ste jos doziveli debakl u Ligi sampiona.