kud u maglu Simoviću Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 (edited) u kakvoj je formi duci vlahović, 20. gol su sezoni ne sećam se da smo u poslednjih dvadesetak godina imali takvog strelca u ligama petice možda kovačević one sezone u sosijedadu kad su jurili titulu Edited May 8, 2021 by kud u maglu Simoviću
John Coltrane Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 Luka Jović je spakovao skoro 30 pre par sezona, mislim 18 u BuLigi. Vlahović je u raspadu od kluba, zamisli da je špic nekog iz gornjeg dela tabele?!
mlatko Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 Luka Jović je spakovao skoro 30 pre par sezona, mislim 18 u BuLigi. Vlahović je u raspadu od kluba, zamisli da je špic nekog iz gornjeg dela tabele?!ma zaglaviće i Vlahović negde... ne želim mu to ali takav je danas fudbal. gura se onaj na koga se polažu novci a ne ko vredno radi. Vidi SMS-a (kakvu je šansu imao za izjednačenje!), zaglavio u smaračkom Laciju jer nema love oko njegovog odlaska, samo prenapumpane priče koje teraju vodu na tuđ mlin. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
John Coltrane Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 4 minutes ago, mlatko said: ma zaglaviće i Vlahović negde... ne želim mu to ali takav je danas fudbal. gura se onaj na koga se polažu novci a ne ko vredno radi. Vidi SMS-a (kakvu je šansu imao za izjednačenje!), zaglavio u smaračkom Laciju jer nema love oko njegovog odlaska, samo prenapumpane priče koje teraju vodu na tuđ mlin. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Mislim da špica prodaju samo golovi, bez obzira na nacionalnu pripadnost ili ligu iz koje dolazi. Kod SMS je malo prenapumpano od strane naših medija koji su ga seljakali zadnja 3 leta u Barsu, PSG, ManUTD,...Lacio je uspeo da sačuva kostur tima za to vreme.
kud u maglu Simoviću Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 (edited) evo je i potvrda e ipak nisam krečana Edited May 8, 2021 by kud u maglu Simoviću 2
mlatko Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 Mislim da špica prodaju samo golovi, bez obzira na nacionalnu pripadnost ili ligu iz koje dolazi. Kod SMS je malo prenapumpano od strane naših medija koji su ga seljakali zadnja 3 leta u Barsu, PSG, ManUTD,...Lacio je uspeo da sačuva kostur tima za to vreme. Napumpano je to generalno, diže cenu drugima iako ne vredi (ni ne prodaje se za) procenjenu cenu.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
John Coltrane Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 @kud u maglu Simoviću Premotaj malko u nazad da vidiš šta sam pisao o Vlahoviću pa onda udaraj smajlije.
mlatko Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 jebi ga, nekom uđe ono što drugom ne uđe iz tri pokušaja... Dule on the fireInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
levi Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 Reba i prvi gol je bio dobar. mada da su iskoristili penal bilo bi gotovo, ovako još nije
Recommended Posts