Jump to content
IGNORED

Serie A 2020-2021

goofs

Recommended Posts

Što, interesantna je bila ono što sam video usput. Malo borbena, malo prijateljska i eto autogola rukom.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Jao,kad bi izvisili za LS,a tek treba da igraju sa Interom.Inter da pusti Napoli veceras.[emoji3]
Pustio bi on ali Napoli će skine gaće...

Јеботе, колико смо лоши.

Педро је највеће разочарење сезоне, убедљиво, појео је бар јако озбиљне 3 контре којим смо могли да се одлепимо овде и притом им наместио зицер дриблањем у наших 16. Љуштура од играча, испран и исцеђен скроз.

Јес да смо у крш саставу, али баш смо танки, тотално безмуди и збуњени. Нећемо добацити ни до ЕЛ места, никога озбиљног не можемо да добијемо.

• +1 1

Srećna pobeda protiv Juvea možda dala krila i (ako ostanu) ovih 3 boda mogu da unesu neku neizvesnost u sledeća kola da se možda prednost od 9 bodova za 6 kola istopi. Naravno, bolje bi bilo da je obrnuto ali daj šta daš

kakva situacija na utakmici napoli - lazio. hysaj srusio lazzarija i razmisljalo se da bude penal za lazio, kada sudiji iz vara jave da je sms napravio faul u svom sesnaestercu pre toga i na kraju penal bio za napoli.

2-0 upravo.

kakva situacija na utakmici napoli - lazio. hysaj srusio lazzarija i razmisljalo se da bude penal za lazio, kada sudiji iz vara jave da je sms napravio faul u svom sesnaestercu pre toga i na kraju penal bio za napoli.

2-0 upravo.
Apsurd, dobili su priliku koju nisu mogli odbiti