John Coltrane Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Ubi Atalanta, gol visi u vazduhu. Link to comment
mlatko Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Odgovara po bod, najviše Napoliju i Laziju, pa i MilanuInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Link to comment
mlatko Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Što, interesantna je bila ono što sam video usput. Malo borbena, malo prijateljska i eto autogola rukom.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Link to comment
mlatko Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Juve je jedan težak krš [emoji3]A i Lacio opet prosipa lončićeda je uspeo da zabije onaj OG umesto Ćire bilo bi im veselo Link to comment
John Coltrane Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Zasluženo Atalanta, Pirlo ostani zauvek. Link to comment
Bogotac Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Jao,kad bi izvisili za LS,a tek treba da igraju sa Interom.Inter da pusti Napoli veceras. 1 Link to comment
mlatko Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Jao,kad bi izvisili za LS,a tek treba da igraju sa Interom.Inter da pusti Napoli veceras.[emoji3]Pustio bi on ali Napoli će skine gaće...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Link to comment
crtamOrasi Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Јеботе, колико смо лоши. Педро је највеће разочарење сезоне, убедљиво, појео је бар јако озбиљне 3 контре којим смо могли да се одлепимо овде и притом им наместио зицер дриблањем у наших 16. Љуштура од играча, испран и исцеђен скроз. Јес да смо у крш саставу, али баш смо танки, тотално безмуди и збуњени. Нећемо добацити ни до ЕЛ места, никога озбиљног не можемо да добијемо. 1 Link to comment
mlatko Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 Srećna pobeda protiv Juvea možda dala krila i (ako ostanu) ovih 3 boda mogu da unesu neku neizvesnost u sledeća kola da se možda prednost od 9 bodova za 6 kola istopi. Naravno, bolje bi bilo da je obrnuto ali daj šta dašInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Link to comment
189- Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 kakva situacija na utakmici napoli - lazio. hysaj srusio lazzarija i razmisljalo se da bude penal za lazio, kada sudiji iz vara jave da je sms napravio faul u svom sesnaestercu pre toga i na kraju penal bio za napoli. 2-0 upravo. Link to comment
mlatko Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 kakva situacija na utakmici napoli - lazio. hysaj srusio lazzarija i razmisljalo se da bude penal za lazio, kada sudiji iz vara jave da je sms napravio faul u svom sesnaestercu pre toga i na kraju penal bio za napoli. 2-0 upravo.Apsurd, dobili su priliku koju nisu mogli odbitiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Link to comment
Recommended Posts