Jump to content
IGNORED

Serie A 2020-2021

goofs

Recommended Posts

Posted

Znam, tebi odgovara zbog golova, meni treba bensedin kad gledam timove koje volim.

Posted

Atalanta sabila, visi gol u vazduhu.

Posted

Gasperini obrisao patos Piolijem, svaka nicija lopta ide Atalanti, mnogo su bolji. Sudija krš.

Posted

Zaključno sa ovim Goliijevim ispuštanjem lopte, Ibra se ljutio sa pravom.

Posted

Inter oprezno,bod ko kuca na teskom gostovanju u Udinama.:covid19:

• +1 1
Posted
4 minutes ago, John Coltrane said:

Zaključno sa ovim Goliijevim ispuštanjem lopte, Ibra se ljutio sa pravom.

To, i pre toga onaj “faul” Zapate, obe odluke su sjebale gol šanse, ne sme tako da utiče na igru

Neverovatno je kako se krecu igraci Atalante, ko da imaju isprogramirane putanje, kad otvaraju kontre imaju šablone kuda ide pas i to radi perfektno. 

Posted

Ipak na kraju zasluženo, Zapata precizan za 0:3  a da se Iličić nije zajebavao moglo je biti i više.

Posted

Inter koji ne ume da iskoristi lagani poraz Milana. Steta sto ima par jos gorih ekipa, inace bih voleo da vidim ove ekipe poput trenutnog Udinezea, rang nize.

Posted

Gde bi Atalanti bio kraj da se zove Juventus ili Milan.

• +1 1
Posted

Mrtvi Udineze se morao dobiti...

Posted

Vlahović opet zabio, na asistenciju Riberija.

Posted

Lozano u 8sec meča, ludilo brzih golova se nastavlja. 

Posted

Trougao Juve-Milan-Inter sa sve Romom unutar i 2:2 tj. 3:3 je fudbalski Monti Pajton :lol: 

Zajebana Verona, s tim sto su dva boda dobili za zelenim stolom, inace delili bi prvo mesto sa Interom.

Posted

Juče sam odgledao ceo meč Verona-Napoli i shvatio da Kapelo uopšte ne greši kad kaže da igraju najlepši fudbal i da ih od Skudeta dele 2 vrhunska igrača.