September 28, 20204 yr Krajinovic igra katastrofalno lose protiv Milojevica. Doduse obojica se utrkuju ko ce imati vise gresaka.
September 28, 20204 yr Moutet-Giustino u 5. setu 15-15. Ova naša sudijka u jednom trenutku prestala da prati ko vodi, ko dobija gejm pa samo kaže "advantaž" "gejm..." pa gledaj live score.. nije humano zaista. već 3 sata traje set, možda mora u wc...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando TapatalkSest sati i pet minuta : ))
September 28, 20204 yr Nadam se da ce Krajinovic opet vrlo brzo da ode tamo gde mu je mesto. Na turniru u Portorozu.
September 28, 20204 yr Bravo za Nikolu, fino se omastio ovogodišnjim uvećanjem nagrada za pobednike 1° kola. I to još iz kvalifikacijaBublik je igrač koji mi se sviđa Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
September 28, 20204 yr Nadam se da ce Krajinovic opet vrlo brzo da ode tamo gde mu je mesto. Na turniru u Portorozu.Nemoj tako, kaze da je imao bas velike ambicije u Gradu svetlosti : ))))
September 28, 20204 yr Meanwhile, vreme je za povraćanjeSent from my SM-N950F using controlled substances
September 28, 20204 yr Medo kreten, pola sata se upire da vraća brejkove i u TB svejedno pukne, igra kukavički. na 6:3 razbija reket i dobija penalty point, tj. poklanja set poen Mađaru.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk