Jumanji Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 zašto samo na centralnom? to je verovatno max za centralni stadion, za manje stadione maximum je manji... danas je bilo malo publike na svim ili skoro svim stadionima, tj. beki ljudi što su mogli biti publika.ovo sam našao kao oficijalnu vestROLAND-GARROS 2020: UPDATE ON SPECTATOR NUMBERSPublished on Friday, September 25, 2020Following the announcements made by government authorities, 1,000 spectators will be permitted to enter the Roland-Garros grounds per day. This cap applies across all 16 courts, in the 12-hectare site, and is equivalent to one thirty-fifth of the usual number of spectators that have attended in the first week of the main draw in previous years. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando TapatalkNemam pojma tako je isla vest, nisam citala zvanicna saopstenja. Hmmm ok.Mada cudno da nije bilo ludaka, a takvih uvek ima da i po kijametu gledaju neki mec, sve su tribine bili prazne.Super u svakom slucaju i normalnije naravno.
Tsai Posted September 27, 2020 Author Posted September 27, 2020 1 hour ago, Jumanji said: https://www.lequipe.fr/Tennis/Actualites/Tests-anti-covid-19-l-anteriorite-entre-desormais-en-ligne-de-compte/1176914 Ok, jedna briga manje. Mislim sto se tice covida Da, ali Vajda i ekipa nisu prelezali. Ostaje briga
Jumanji Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 Briga u smislu nece njega da izbace ako se neko od njih... pu,pu, pu.... jos su kolale zavere da ce da mi smeste poz nalaz ili nekome oe njih.Dzumhur je izbacen sa RG zbog trenera, a pri tom ti rezultati testa jos navodno nisu bili ni tacni, pa Verdasko (zato sada i peglaju ovo). Dva tenisera Pelju i jos jednog izbacili sa Sinsija, jer im se zajednicki fizio zarazio., itd..
cedo Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 (edited) 12 hours ago, Tsai said: Da, ali Vajda i ekipa nisu prelezali. Ostaje briga nema brige Organizatori su odlučili da promene "korona-protokol" i da iz tog pravila isključe one igrače koji su već imali koronavirus. Edited September 28, 2020 by cedo
mlatko Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 juče od 20 mečeva u ženskoj konkurenciji nismo videli nijedan TB, danas već dva. zakuvava se Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
borris_ Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 18 hours ago, Jumanji said: Samo na centralnom moze publika. Nije tacno, moze svugdje ali svi idu na centralni jer je pokriven i mogu da idu u loze.
Ros Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Novak sutra treći na Chatrier. Posle dva ženska meča
Jumanji Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Nije tacno, moze svugdje ali svi idu na centralni jer je pokriven i mogu da idu u loze.De, de razjasnili smo. Polako -.-
borris_ Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 (edited) Nije bila namjera da ti zustro odgovorim iako je tako izgledalo. Ja samo zelim istinu Ovaj sudija Milojevica zove Mijatovic (ili me varaju usi) Edited September 28, 2020 by borris_
Jumanji Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Sve je u redu. A ja sam svoju gresku objasnila, al se ne cita
mlatko Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Moutet-Giustino u 5. setu 15-15. Ova naša sudijka u jednom trenutku prestala da prati ko vodi, ko dobija gejm pa samo kaže "advantaž" "gejm..." pa gledaj live score.. nije humano zaista. već 3 sata traje set, možda mora u wc...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts