Jump to content

Ro18nd Garros 2020

Featured Replies

Medvedev je opasna seljacina, bas mi je drago sto je ispao.

• Replies 1.8k
  • Views 80.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gone fishing
    gone fishing

meni se sviđa makedonski izraz natprevar  - on oslikava prirodu savremenog sporta, ko koga prevari, uspešniji prevarant pobeđuje

• Bemliga, kad se sve sabere - nije ovo danas tragedija, cak ni u trci za kozu. Tragedija je ona propustena sansa pre mesec dana u Njujorku.

Posted Images

Sad vidim da ni drugi Rus Rublev nikad nije preskocio prvo kolo Pariza. A vi stariji ste kukali na Samprasa kako ne zna na sljaci da igra,on je makar znao da ponekad dogura do drugog,treceg kola. :D

Edited by Cash

Ma Rusi nisu normalni, svi od reda i kod muskaraca i kod zena. Totalno nepredvidivi, naprasiti, idu iz krajnosti u krajnost. Rubljov i Hacanov su izuzeci.

Sto se tice teniskog ucinka Rubljova, sada je bas dosao u finu formu i popravio mnogo toga, videcemo za dalje.

Mica mala

Realno se preforsirao ovih nedelja,vreme je za odmor.Ono,u Filipovom stilu :D

• Author

davidovich fokina i karabaljes baena

eeee makarena

Kakav kreten sudi Lajoviću, pogreši svoj overrule i pokloni (brejk)poen Mageru [emoji38]

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

6:0 za 20 minuta. Imer igra ko bolji rekreativac.

Svidja mi se kako udara ove teske loptuce, Imera bas pojeo pritisak i cc i rival, bice on top igrac, lepo igra.

Kveri neocekivano visok nivo pokazao u prvom, Andrej umoran.. i besan i brlja hmmm

Kakav tweener malca, svaka cast, u stilu onog starca -.-

• Author

Bice gusto ovo :fantom:

Duci se na kraju iznervirao i završio četvrti set sa 6:1, za konačnu pobedu.

Rublev :laugh:

Lepo za kraj
Dobar kljako