mlatko Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 34 minutes ago, Arkadija said: Dobijen set je Rubljev izgubio. Onda je istukao reket. Ne videh da je bio kažnjen. to nije zabranjeno, nije no "po pravilima" ali ipak ostaje kao najsigurnije lečenje frustracija... osim kad se to radi 'ala Južnjev'
Jumanji Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Zato je dobio opomenu, jer je sudija razumeo da nije vikao AAAAAAAAAA , a on jadnicak onoliko isfrustriran vikso AAAAAAAA
simetrije Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 I Nolova diskvalifikacija se nekako lakše podnosi nakon što je Serena ispala
Jumanji Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 Pripremala se ona zestoko za ovaj USO, i eto ostade Margaret Kort nedostizna za taj jedan GS, jer cisto sumnjam da ce sada ikada vise imati priliku. Ma mislim i Serena i deda, alo ljudi idite u penziju vise, pustite decu da se igraju 😑
mlatko Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 Super Azarenka, baš mi je milo Kesa-Zverev u 10 pa Tim-Meda (ko zna kad) posle ponoći Očekujem jedno akvalitetno mrcvarenje i pobedu 3:1 Zvereva pa u finalu pre finala jedan maraton foto finish Thiem-a
Jumanji Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 (edited) Mislis da ce Tim? Malo sam ga gledala, mozda set, dva u 2-3 meca, nije me impresionirao, mada to naravno ne znaci nista. Bar je mentalno stabilniji od Rusa, kome ipak dajem prednost. Ala ce da zvekecu po onim lopticama 🤪 I nadam se da ce u prvom PF Sasa, jer mislim Busta u F 😑😑 Edited September 11, 2020 by Jumanji
mlatko Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 18 minutes ago, Jumanji said: Mislis da ce Tim? Malo sam ga gledala, mozda set, dva u 2-3 meca, nije me impresionirao, mada to naravno ne znaci nista. Bar je mentalno stabilniji od Rusa, kome ipak dajem prednost. Ala ce da zvekecu po onim lopticama 🤪 I nadam se da ce u prvom PF Sasa, jer mislim Busta u F 😑😑 Timujem na Tipa u tri TB baš zbog te stabilnosti i iskustva koje je stekao, ali samo ako bude dobro servirao naravno... Busta (Kesa na italijanskom) mi izgleda kao dobar dečkić (čak i previše) i ima precizan bekend i bla-bla ali sa Zverevim će mu trebati mnogo više sreće nego što je imao strpljenja sa Šapom u drugom i trećem setu koje je dobio u TB
Arkadija Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 Jeste da je Saša poznat po epskim raspadima, ali ne vidim Karenja Bustu u finalu. A ako kojim slučajem ode u finale, trebalo bi da doživotno pali sveću , kad ode do crkve, Novaku i gospodži sudiji. U drugom polufinalu, Tim dobija.
Cash Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 (edited) Ma kakav Tim ubice ga Medo. Gledacemo ruski finale u Americi Edited September 11, 2020 by Cash
Jumanji Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 (edited) 5 hours ago, mlatko said: Timujem na Tipa u tri TB baš zbog te stabilnosti i iskustva koje je stekao, ali samo ako bude dobro servirao naravno... Busta (Kesa na italijanskom) mi izgleda kao dobar dečkić (čak i previše) i ima precizan bekend i bla-bla ali sa Zverevim će mu trebati mnogo više sreće nego što je imao strpljenja sa Šapom u drugom i trećem setu koje je dobio u TB Nije Busta uopste tako dobar i naivan i ne svidja mi se. Valjda Sasa zna sta radi -.- Edited September 11, 2020 by Jumanji
Recommended Posts