Arkadija Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 ja tipujem na Tima već 5 godina, vreme je da osvoji nešto veliko.
Jumanji Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 (edited) Ehhh da Tim bude u Rafinim delu, ali to se nece desiti 😔 (a mogao bi i Sten 😈) A onda je sve moguce na baksuznom RG, jer treba imati u vidu i vlazne uslove, nema suve sljake, nema vreline vise, koja pre svega pogoduje Rafi. Samo da se ovaj oporavi. Edited September 8, 2020 by Jumanji
Arkadija Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Ako bog da, biće kišna jesen i turnir će umesto 2, trajati 3 nedelje, jer oni nemaju jebene krovoveeeeee.
Lancia Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 18 minutes ago, Arkadija said: ja tipujem na Tima već 5 godina, vreme je da osvoji nešto veliko. Sta se lozis na Tima, zar nije lepsi Zverinjak a i Rublev je isti Dzeger
W.F.C. Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Ne lozim se na dupe ali tipujem takodjer na Tima...
Cash Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 47 minutes ago, Lancia said: Sta se lozis na Tima, zar nije lepsi Zverinjak a i Rublev je isti Dzeger Arkadija se lozi na Shapu
Mil@n Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Gde si cash jbt, jel mi se čini ili te dugo nema
Cash Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Pa nije me bilo par meseci. A mozda i bolje da me nema. Cim me nema pade Milo. Ako opet nestanem mozda do nove godine padne Vucic 1
Mil@n Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 (edited) Quote Ako opet nestanem mozda do nove godine padne Vucic Putuj igumane... Edited September 8, 2020 by Mil@n
Cash Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Just now, Mil@n said: Putuj igumane... Nista budite mi dobri. Ajd da probamo srecu, mozda stvarno debil padne ko Milo
Jumanji Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 (edited) Kalve veze ima ssa sa Milom i Vucicem?? Vidis da nam "pade" Noksa :( Edited September 8, 2020 by Jumanji
Recommended Posts