September 12, 20204 yr No brainer zaista, imaš čoveka koji je top2 strelac lige u poslednje dve sezone naprasno pretvorenog u midfieldera
September 12, 20204 yr 100 puta sam menjao njega i salaha i jutros sam opet stavio njega. Imam jos 15 min da razmislim jos jednom
September 12, 20204 yr 3 hours ago, John Coltrane said: Mislim da im povecanje broja igraca, iz godine u godinu, ne omogucava da bas stave deadline na 5min pre pocetka tekme. Opalo je ove godine znatno, sa 7.5m na 4m igrača. P. S. Auba Hauba Kapetan
September 12, 20204 yr 15 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: No brainer zaista, imaš čoveka koji je top2 strelac lige u poslednje dve sezone naprasno pretvorenog u midfieldera S druge strane, Salahu u goste dolazi ekipa koja nije morala da se brani cele sezone u Čempionšipu, nije baš da je no brainer, u najmanju ruku je 50-50.
September 12, 20204 yr 25 minutes ago, de Sisti said: Evo da vidite s kim imate posla u prvom kolu ... Skoro pa ko svoj sastav da gledam
September 12, 20204 yr Koliko se secam i ranijih godina je znalo da se H2H lige stabilizuju posle prvog poluvremena prvih utakmica.
September 12, 20204 yr 43 minutes ago, San Epifanio said: Skoro pa ko svoj sastav da gledam Prvobitno sam imao Doertija, ali posto nije sigurno da ce igrati u 1. kolu stavio sam Robertsona