Svarog Posted September 10, 2020 Author Posted September 10, 2020 u Premeru trenutno 18 timova. fale @Sam Spade i @Lezilebovich za prebrojavanje u Brodu je odgovoran @zoki, bilo bi fino da saznamo što pre ko još nije se aktivirao. što se mene tiče, i formalno-pravnog aspekta, skroz je ok da i @banecare1 uleti tamo ako je spreman. pa ćemo videti za to 25. mesto, ako ga uopšte bude, da li i ko dobija wildcard. ajde, brate Turčine @Redorane, javi se. 1
zoki Posted September 10, 2020 Posted September 10, 2020 Poslao kod @banecare1, ima nas 22, čekamo još @porucnik vasici @Redoran
banecare1 Posted September 10, 2020 Posted September 10, 2020 21 minutes ago, Svarog said: u Premeru trenutno 18 timova. fale @Sam Spade i @Lezilebovich za prebrojavanje u Brodu je odgovoran @zoki, bilo bi fino da saznamo što pre ko još nije se aktivirao. što se mene tiče, i formalno-pravnog aspekta, skroz je ok da i @banecare1 uleti tamo ako je spreman. pa ćemo videti za to 25. mesto, ako ga uopšte bude, da li i ko dobija wildcard. ajde, brate Turčine @Redorane, javi se. hvala. patka je uletela
Svarog Posted September 10, 2020 Author Posted September 10, 2020 (edited) uleće i Redoran u Brod. javio se direktno, zoki i ja mu prosledili kod. to je onda 24 u Brodu potvrđenih. pitanje je još šta je sa poručnikom. Edited September 10, 2020 by Svarog
goofs Posted September 10, 2020 Posted September 10, 2020 pa ubacite i njega, ako nema 20 takmaca nebitno je da li ce biti 24 ili 26. mozda Average izbori plasman u premier.
John Coltrane Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 Vec sam izvrteo jedno 50 kombinacija ali i dalje nisam presudio da li da u prvo kolo idem bez UTD/Citi ekipe ili ne?
Svarog Posted September 11, 2020 Author Posted September 11, 2020 bez Mančesterovaca prvo kolo. onda divlja karta. pa lagano ko gospodin čovek u drugo kolo. zvuči kao plan.
levi Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 (edited) Quote FPL managers will need to have decided and saved their transfers, line-ups, captains and vice-captains 90 minutes before the start of a Gameweek's opening match. This is a change from the previous 60-minute deadlines. ma najbolje 48 sati pre utakmice predizborna ćutnja pred svako kolo umesto da skraćuju i da uvedu izmene u toku kola Edited September 11, 2020 by levi
de Sisti Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 Ja bez junajteda i sitija, cuvam 2 transfera pa od 3. kola mini divlja karta
John Coltrane Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 11 hours ago, levi said: ma najbolje 48 sati pre utakmice predizborna ćutnja pred svako kolo umesto da skraćuju i da uvedu izmene u toku kola Mislim da im povecanje broja igraca, iz godine u godinu, ne omogucava da bas stave deadline na 5min pre pocetka tekme.
Recommended Posts