levi Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 ma to je bench boost reda radi, da ne ostane neiskorišćen. uglavnom mi ti sa klupe i ne igraju. tjah
Mindaugas Žukauskas Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Kakav rolerkoster od utakmice sa @banecare1, bilo jedno 16 smena u vođstvu. Taman pomislio da sam dobio sa 1 razlike, i u poslednjem momentu Gundogan prestiže Fodena na BPS listi i dobija 1 poen bonusa sa kojim protivnik izjednačava (iako nije bilo dešavanja zadnjih pola sata utakmice, i ne znam na osnovu čega je Gundo prestigao Fodena, koji je bio jedan od agilnijih na terenu)
banecare1 Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 (edited) 3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Kakav rolerkoster od utakmice sa @banecare1, bilo jedno 16 smena u vođstvu. Taman pomislio da sam dobio sa 1 razlike, i u poslednjem momentu Gundogan prestiže Fodena na BPS listi i dobija 1 poen bonusa sa kojim protivnik izjednačava (iako nije bilo dešavanja zadnjih pola sata utakmice, i ne znam na osnovu čega je Gundo prestigao Fodena, koji je bio jedan od agilnijih na terenu) ja sam kupio sterlinga sa planom igra dve utakmice kao kapiten, ali mi je C ostalo na sonu. Edited March 11, 2021 by banecare1
John Coltrane Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 (edited) Potrebno je da protivnik od -8 za minimalnu pobedu Postao sam Liverpul Premera Edited March 11, 2021 by John Coltrane
ubibobi Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 Čestitke Tolii na važnoj pobedi koja je spasila prvenstvo od izvesnosti
Tolaa Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 4 hours ago, ubibobi said: Čestitke Tolii na važnoj pobedi koja je spasila prvenstvo od izvesnosti Hvala, ali prvenstvo je baš izvesno, ja ti i nisam neka konkurencija. 😊 Mada, lepo je zabeležiti pobedu nad budućim šampionom.
ubibobi Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 1 hour ago, Filozof manijak said: Ubi vas bobi, m? Ma kakvi, džinksuje Tola iskusno 1
Tolaa Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 3 hours ago, ubibobi said: Ma kakvi, džinksuje Tola iskusno 😄 Ma jok, verovao ili ne, ja još uvek gledam koliko imam bodova prednosti nad zonom ispadanja, a ne koliko zaostajem za tobom. Vezala sam 7 pobeda, ali kapitena ne umem da ubodem.
ubibobi Posted March 12, 2021 Posted March 12, 2021 (edited) 12 hours ago, Tolaa said: 😄 Ma jok, verovao ili ne, ja još uvek gledam koliko imam bodova prednosti nad zonom ispadanja, a ne koliko zaostajem za tobom. Vezala sam 7 pobeda, ali kapitena ne umem da ubodem. A pa dobro, tačno je da borba za opstanak izaziva primarni strah koji traje dok se isti i matematički ne obezbedi ali realno je sada malo opuštenije po tom pitanju jer je kvalitet lige od pretprošle godine osakaćen odlaskom 4-5 vrsnih igrača a što se najbolje vidi iz primera da se ja već drugu godinu za redom borim za titulu Prošle sezone sam isto tako "dominirao" do kolo pre prekida prvenstva a prednost sam ispustio zbog odlaganja meča Sity-Ars u kojem sam čekao da KDB (cap) lagano rutinira Ako (kad) se to ponovi i ove sezone biće više nego jasno da je Malkinov vicešampionski duh, u stručnim krugovima poznat i kao (Malkin vice champion syndroma) uspešno nastavio da živi kroz moj tim Edited March 12, 2021 by ubibobi
ubibobi Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 (edited) On 11.3.2021. at 19:47, Tolaa said: 😄 Hej Tolaa, ovaj post se samoposlao da znaš Edited March 13, 2021 by ubibobi 1
Mindaugas Žukauskas Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 11 minutes ago, Jumanji said: Sta Pepinjo radi Jede govna
Recommended Posts