Jump to content
IGNORED

Premier League Fantasy - Premer/Brod/Beton - sezona 2020/21

Recommended Posts

Posted

ma to je bench boost reda radi, da ne ostane neiskorišćen. uglavnom mi ti sa klupe i ne igraju. tjah

• 2 weeks later...
Posted

Kakav rolerkoster od utakmice sa @banecare1, bilo jedno 16 smena u vođstvu. Taman pomislio da sam dobio sa 1 razlike, i u poslednjem momentu Gundogan prestiže Fodena na BPS listi i dobija 1 poen bonusa sa kojim protivnik izjednačava :isuse: (iako nije bilo dešavanja zadnjih pola sata utakmice, i ne znam na osnovu čega je Gundo prestigao Fodena, koji je bio jedan od agilnijih na terenu)

Posted (edited)
3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kakav rolerkoster od utakmice sa @banecare1, bilo jedno 16 smena u vođstvu. Taman pomislio da sam dobio sa 1 razlike, i u poslednjem momentu Gundogan prestiže Fodena na BPS listi i dobija 1 poen bonusa sa kojim protivnik izjednačava :isuse: (iako nije bilo dešavanja zadnjih pola sata utakmice, i ne znam na osnovu čega je Gundo prestigao Fodena, koji je bio jedan od agilnijih na terenu)

ja sam kupio sterlinga sa planom igra dve utakmice kao kapiten, ali mi je C ostalo na sonu. 

Edited by banecare1
Posted (edited)

Potrebno je da protivnik od -8 za minimalnu pobedu :isuse: Postao sam Liverpul Premera :ph34r:

Edited by John Coltrane
Posted

Čestitke Tolii na važnoj pobedi koja je spasila prvenstvo od izvesnosti :)

Posted
4 hours ago, ubibobi said:

Čestitke Tolii na važnoj pobedi koja je spasila prvenstvo od izvesnosti :)

Hvala, ali prvenstvo je baš izvesno, ja ti i nisam neka konkurencija. 😊 Mada, lepo je zabeležiti pobedu nad budućim šampionom. 

Posted
1 hour ago, Filozof manijak said:

Ubi vas bobi, m?

Ma kakvi, džinksuje Tola iskusno :plz:

• Haha 1
Posted
3 hours ago, ubibobi said:

Ma kakvi, džinksuje Tola iskusno :plz:

😄 Ma jok, verovao ili ne, ja još uvek gledam koliko imam bodova prednosti nad zonom ispadanja, a ne koliko zaostajem za tobom. 

Vezala sam 7 pobeda, ali kapitena ne umem da ubodem. 

Posted (edited)
12 hours ago, Tolaa said:

😄 Ma jok, verovao ili ne, ja još uvek gledam koliko imam bodova prednosti nad zonom ispadanja, a ne koliko zaostajem za tobom. 

Vezala sam 7 pobeda, ali kapitena ne umem da ubodem. 

A pa dobro, tačno je da borba za opstanak izaziva primarni strah koji traje dok se isti i matematički ne obezbedi ali realno je sada malo opuštenije po tom pitanju jer je kvalitet lige od pretprošle godine osakaćen odlaskom 4-5 vrsnih igrača a što se najbolje vidi iz primera da se ja već drugu godinu za redom borim za titulu :laugh: 

Prošle sezone sam isto tako "dominirao" do kolo pre prekida prvenstva a prednost sam ispustio zbog odlaganja meča Sity-Ars u kojem sam čekao da KDB (cap) lagano rutinira :cry: 

Ako (kad) se to ponovi i ove sezone biće više nego jasno da je Malkinov vicešampionski duh, u stručnim krugovima poznat i kao (Malkin vice champion syndroma) uspešno nastavio da živi kroz moj tim :sleep:

Edited by ubibobi
Posted (edited)
On 11.3.2021. at 19:47, Tolaa said:

😄

Hej Tolaa, ovaj post se samoposlao da znaš :unsure:

Edited by ubibobi
  • Haha 1
Posted
11 minutes ago, Jumanji said:

Sta Pepinjo radi

Jede govna