Jump to content
IGNORED

Premier League Fantasy - Premer/Brod/Beton - sezona 2020/21

Recommended Posts

Posted

Je l rekao nesto Pep za Gundogana igra, ne igra??

Posted
On 16.2.2021. at 20:54, 189- said:

ko je ovaj car u brodu sto igra protiv mene i keptenovao dcl-a koji nece igrati nijedan od dve utakmice a vice mu je gundogan? ni ovako nisam imao sanse ali tek sad je rip.

jedino da mi stones da dva gola a vece su sanse da ni ne zaigra zbog rotacije...

Mislim da sam ja, ali i ja imam kamenka tako da je vrvatno još neki brat kao i ja strepio da će dcl ipak zaigrati.

Posted (edited)
On 16.2.2021. at 20:54, 189- said:

.

Edited by Azdaja
Dupli
Posted

da ja čestitam protivniku lepo unapred. obzirom da nisam ni skontao da ovo kolo kreće u petak imam tačno nula igrača koji igraju duple utakmice, traka mi zaglavljena kod Calvert-Lewina koji gostuje Liverpulu...  i tako...

Posted

U narednom kolu 17 utakmica, čak ni oni koji nisu promjenili igrače u nazad 20 kola će ubrati neke bodove...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Posted

Jel ima neko da mu Bamford nije (C)?

Posted
42 minutes ago, John Coltrane said:

Ima moj protivnik :dry:

Posted

Ja sam skroz pomešao koji je dan bio juče i nisam namestio tim tako da mi je (c) Gundogan. 

Posted

bedan učinak u ovom kolu.. za sada imam 5 x2 poena + 1 x 6. prejak™ timski duh, niko ne želi da se izdvoji :(

Posted
21 hours ago, John Coltrane said:

Ma kakvi, zasto menjati Pope-a, pokazao da ume:)

Posted

Villa zabranila igračima fantazi jer Targett, Hourihane i Taylor nisu u petak uvrstili Grealisha u FPL ekipu i tako se saznalo da je ozlijeđen:D

• Haha 5
Posted

Nekad je Fantazi služio za "dizanje" ocena iz matiša, danas za disciplinovanje fudbalera...

Posted

Dva penala omaši Brajton, a golman WBA ne profitira ništa od toga jer su bile stative? Sranje pravilo, treba tu da idu poeni golmanu za svaki  neprimljen penal.

Posted

Ko nema Stounsa nek je g**** :yucky:

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted

Taman tripliram B.Fernadesa a Muslin me dočeka sa bench boostom :isuse:

Ligo Evrope širi svoja krila...