Jump to content

Premier League Fantasy - Premer/Brod/Beton - sezona 2020/21

Featured Replies

kako sam propo u poslednjih 4-5 nedelja. keptena nisam pogodio za to vreme, sve ide naopako.

Bukvalno ista priča, ove kalendarske godine još nijedan učinak kapitena. Frust
  • Replies 679
  • Views 29.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tabele su u spojleru:     U Premeru sledece godine igraju:   1. Bobi van kenobi 2. Big Giant Heads 3. EON 4. Sen Group 5. Pokusni Kunici 6. leteci m

• Samo da se pohvalim kako sam konačno pred ovo kolo prodao Wernera koga imam od početka sezone i menjao ga za Calvert-Lewina

• Villa zabranila igračima fantazi jer Targett, Hourihane i Taylor nisu u petak uvrstili Grealisha u FPL ekipu i tako se saznalo da je ozlijeđen

Posted Images

Soucek vise nije crven koliko vidim, jesu li ga to pomilovali?

Jesu, ali krompir ostaje za ovo kolo :(

Ostaje, ali bar nesto.
Eh kada bi Bamford jos jedan :blush:

malo je reći gospodin

prošlo kolo dobio 4 razlike jer je protivnik otišao u minus 4.. 

a ovo kolo dobio za 2 jer je sinoć moćni Struijk izvukao CS, a inače je cenjeni protivnik Garnirung imao dva odbrambena iz Vile (ko to još ima :hail:) ali je klupirao Gundogana.. 

malo i ja jadan i bedan da se pomerim sa dna Broda ka palubi :fantom: neka se spremi moćni average.. :unsure:

Taman reko' al ću da uteram protivniku sa Mee (c), kad on odgovorio sa Pope (c) :lolol:

Turak © :Hail: :hail:

Samo da Turak © odradi i drugi dio posla, mada ako je istegnuće u pitanju onda slaba vajda. A lomio se da mu dam troduplu traku, no bih obeshrabren jakoćom protivnika na papiru.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ista priča, razmišljao sam da tripliram pa odustao i onda malo i smorio, jbg kad je čovek proklet. Inače nisam optimista za sredu, mada ne mogu da se žalim ni sa 19x2.

On 13.2.2021. at 15:41, Mindaugas Žukauskas said:

Taman reko' al ću da uteram protivniku sa Mee (c), kad on odgovorio sa Pope (c) :lolol:

Cenim da imamo najzanimljiviji duo kapitena , ajde nek bude bar u ovom kolu :)

31 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said:

Cenim da imamo najzanimljiviji duo kapitena , ajde nek bude bar u ovom kolu :)

Pobedio si jbg, sem ako mi Mi ne postigne neki hetrik. :)

Jbg, svako kolo imam neku neočekivanu povredu koju moram da saniram, i nikako da dovedem likove koje planiram, Coufal, Souček, Gundogan i Medison. A u minus baš nekako odbijam da idem.

Mee mora pauzirati zbog protokola povrede glave iako je u stanju da igra. Ako ti je za utjehu, i prvi na svijetu mu je dao traku.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Manchester City midfielder unavailable for Everton trip with groin problem

Rip legendo

ko je ovaj car u brodu sto igra protiv mene i keptenovao dcl-a koji nece igrati nijedan od dve utakmice a vice mu je gundogan? ni ovako nisam imao sanse ali tek sad je rip.

jedino da mi stones da dva gola a vece su sanse da ni ne zaigra zbog rotacije...