February 8, 20214 yr kako sam propo u poslednjih 4-5 nedelja. keptena nisam pogodio za to vreme, sve ide naopako.Bukvalno ista priča, ove kalendarske godine još nijedan učinak kapitena. Frust
February 9, 20214 yr prošlo kolo dobio 4 razlike jer je protivnik otišao u minus 4.. a ovo kolo dobio za 2 jer je sinoć moćni Struijk izvukao CS, a inače je cenjeni protivnik Garnirung imao dva odbrambena iz Vile (ko to još ima ) ali je klupirao Gundogana.. malo i ja jadan i bedan da se pomerim sa dna Broda ka palubi neka se spremi moćni average..
February 13, 20214 yr Taman reko' al ću da uteram protivniku sa Mee (c), kad on odgovorio sa Pope (c)
February 14, 20214 yr Samo da Turak © odradi i drugi dio posla, mada ako je istegnuće u pitanju onda slaba vajda. A lomio se da mu dam troduplu traku, no bih obeshrabren jakoćom protivnika na papiru. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
February 14, 20214 yr Ista priča, razmišljao sam da tripliram pa odustao i onda malo i smorio, jbg kad je čovek proklet. Inače nisam optimista za sredu, mada ne mogu da se žalim ni sa 19x2.
February 15, 20214 yr On 13.2.2021. at 15:41, Mindaugas Žukauskas said: Taman reko' al ću da uteram protivniku sa Mee (c), kad on odgovorio sa Pope (c) Cenim da imamo najzanimljiviji duo kapitena , ajde nek bude bar u ovom kolu
February 15, 20214 yr 31 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Cenim da imamo najzanimljiviji duo kapitena , ajde nek bude bar u ovom kolu Pobedio si jbg, sem ako mi Mi ne postigne neki hetrik. Jbg, svako kolo imam neku neočekivanu povredu koju moram da saniram, i nikako da dovedem likove koje planiram, Coufal, Souček, Gundogan i Medison. A u minus baš nekako odbijam da idem.
February 16, 20214 yr Mee mora pauzirati zbog protokola povrede glave iako je u stanju da igra. Ako ti je za utjehu, i prvi na svijetu mu je dao traku. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
February 16, 20214 yr Manchester City midfielder unavailable for Everton trip with groin problem Rip legendo
February 16, 20214 yr ko je ovaj car u brodu sto igra protiv mene i keptenovao dcl-a koji nece igrati nijedan od dve utakmice a vice mu je gundogan? ni ovako nisam imao sanse ali tek sad je rip. jedino da mi stones da dva gola a vece su sanse da ni ne zaigra zbog rotacije...