September 12, 20204 yr Author jbni Leads... razbija mi Liverpulovu odbranu. tu sam računao na minimum dupli klinšit.
September 12, 20204 yr 9 hours ago, copkillah said: S druge strane, Salahu u goste dolazi ekipa koja nije morala da se brani cele sezone u Čempionšipu, nije baš da je no brainer, u najmanju ruku je 50-50.
September 12, 20204 yr 2 hours ago, San Epifanio said: Salah kapitenski Vise no svi moji ukupno Iako je Wilian osvetlao obraz.
September 12, 20204 yr Prvi put u zivotu sam odigrao divlju kartu odmah. Isuvise je tu promasaja bilo.
September 13, 20204 yr 19 hours ago, de Sisti said: Haha ja protiv random-a, imamo 10 istih igraca I ja sam, kao i mnogi drugi, danima prebacivao sa Salaha na Aubemeyanga. 10 istih igrača + isti plan za treće kolo, ne može biti slučajno. Gdje si se smucao ovih dana?
September 13, 20204 yr 3 minutes ago, Random said: I ja sam, kao i mnogi drugi, danima prebacivao sa Salaha na Aubemeyanga. 10 istih igrača + isti plan za treće kolo, ne može biti slučajno. Gdje si se smucao ovih dana? Haha samo kuca-posao kuca-posao plus sam u poslednjem trenutku odustao od Doertija jer se pisalo da nece igrati u 1. kolu. Sad kad bude imao clean sheet + assist