July 29, 20213 yr 6 minutes ago, James Marshall said: Ovaj od 17 godina, vidi se da nisu stigli još da ga pokvare i indoktriniraju kakav majstor 😁 jel te ne mrzi da splituješ sve ovo, ili da otvaramo novi topic?
July 29, 20213 yr Just now, levi said: jel te ne mrzi da splituješ sve ovo, ili da otvaramo novi topic? Ne mrzi me, ali preko fona je mnogo zajebano, stalno nešto puca, plus je to kopiranje komplikovano. Nepregledno je. Ako neko drugi ne stigne, ja ću nekad večeras kad dođem do kompa.
July 29, 20213 yr Sta je bilo neko vencanje kad produzuje 9 minuta, pu bre Edited July 29, 20213 yr by villiem
July 29, 20213 yr Kako mrzim grčke sportske timove, to nisu istine. Ono, kad bi najgore osjećaje zvezdaša spram Partizana i obrnuto koncentrisali, sabrali, pomnožili sa sto i sve to kvadrirali, dobio bi se 1 promil mog antigrkstva™.
July 29, 20213 yr 1 minute ago, samo_opusteno said: Imam utisak da 10-ak albanskih ekipa igra ovo takmicenje. a jbg, klubovi sa Kosova, iz Albanije i SMakedonije skoro svi imaju nazive kao da igraju Albansku ligu. kad bude Velika Albanija onda neće biti zabune, a neće ih ni biti toliko
July 29, 20213 yr Pobjedaaaaa Sjecam se penala protiv lokomotive lajpciga pod bijelim brijegom kada smo izgubili, sada je dobro proslo. Edited July 29, 20213 yr by borris_