July 29, 20213 yr Feyenord - Drita kida kakva je utakmica, ovako bi izgledao fudbal da ima ograničenje napada, svaki posed pravo pred gol. Sve to na punom Tiganju, pakao
July 29, 20213 yr 10 minutes ago, Plajvi said: Ovo takmicenje jebe keve. Ko gleda Vosu, i ko je gledao i prvu tekmu tamo (bilo je da li cu gledati Vosu ili spremati ispit) treba da mu se pise staz. Ovakav kvalitet fudbala je bio pre 20 godina u srpskoj ligi Vojvodina, Kikinda - Big Bul Bacinci kad sam smarao dedu da me vodi da gledam uzivo. Ima li negdje Lokijev zapis, makar treće poluvreme
July 29, 20213 yr Ne ne, to iz Cirinog Rita samo, ovo je bilo kod nas. Kod nji' je bio redovan, kapiram da dobije gepek kobasica i lozu.
July 29, 20213 yr Povraća mi se od branjenja rezultata od strane srpskih klubova, jebote kakvo jajarenje Vojvodine, zaslužili su da ispadnu.
July 29, 20213 yr Author 7 minutes ago, Ted said: oćel to Miloe da ispada od Veleža ladno devet minuta nadoknade
July 29, 20213 yr Ovaj od 17 godina, vidi se da nisu stigli još da ga pokvare i indoktriniraju kakav majstor 😁