mrdja Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 Tim iz grada sa 50 000 stanovnika u finalu. Sve cestitke. Arsenalu treba vremena da opet napravi veliki tim, a i dosta promena. Link to comment
Godfrey Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 Jebote, kako pravite od Bogdanovića pajaca. Kao da ostali fudbaleri imaju šta pametno da kažu o fudbalu, ili generalno o bilo čemu. Ovaj je bar zabavniji od većine polu-pismenih dosadnjakovića. 1 Link to comment
Ratamahatta Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 Razume se u fudbal, samo je politicki nekorektan pa hoce ljudima da smeta. Meni je car. Pravi onaj ortak. Kakav bunker Viljareala i kakav savrsen teren u Londonu. Bila bi fora da je Cazorla ostao jos samo ove sezone. 2 Link to comment
dillinger Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 Razume se qrac ali jeste car, citira Duleta Savica. Nisam znao da ga ima ovako na yt, balkan info I to.. Link to comment
Ratamahatta Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 (edited) Izronio je odnekud pred SP 2018, on je restartovao onu pricu oko placanja za mesto na SP 1998, kad nisu isli Nadj, Rambo, Drobnjak, Vidakovic, Kocic, Curcic, Pantic i ne znam ko jos, pre toga nisam 15-20 godina cuo za coveka, jedva sam se setio ko je tek kad sam video sliku. Od tog trenutka se pojavljuje svugde stalno. Edited May 6, 2021 by Plajvi Link to comment
ArleKino Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 Utakmica grozna. Aubameyang pogodio dvaput stativu. Norveškog Källströma vratiti Realu, skupa sa masnokosim Ceballosom. Artetu poslati u Sociedad na kaljenje. Nije imao ni sreće niti pameti. Link to comment
W.F.C. Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 I sta sad, Viljareal da se iscima za LS da ne bude da su Englezi najbolji a Spanci propali... Smor Link to comment
kipo Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Vise sam volio mrtvi Arsenal u finalu Link to comment
John Coltrane Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 About last night, mislim da je Rade završio sa nastupima na PTC. Link to comment
nahbar Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 19 hours ago, Godfrey said: Jebote, kako pravite od Bogdanovića pajaca. Kao da ostali fudbaleri imaju šta pametno da kažu o fudbalu, ili generalno o bilo čemu. Ovaj je bar zabavniji od većine polu-pismenih dosadnjakovića. Ljudi, Perica Ognjenovic je okrenuo igricu. Pre nekoliko sezona je mrtav hladan u studiju pre pocetka utakmice (mislim da je polufinale LS) izjavio da ce se bez obzira na vecerasnji rezultat ipak sve resiti u revansu. Valjda mu je neko tokom reklama objasnio da revans upravo gledaju 1 Link to comment
napadaj Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 About last night, mislim da je Rade završio sa nastupima na PTC.Šta je sad lupetao? Link to comment
dragance Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 6 minutes ago, napadaj said: 16 minutes ago, John Coltrane said: About last night, mislim da je Rade završio sa nastupima na PTC. Šta je sad lupetao? Pričao kako je ling long liga puna bitangi i najveća mafijaška tvorevina u evropi. Link to comment
John Coltrane Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 33 minutes ago, napadaj said: 44 minutes ago, John Coltrane said: About last night, mislim da je Rade završio sa nastupima na PTC. Šta je sad lupetao? Nije lupetao, naprotiv. 2 Link to comment
napadaj Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Skapirao iz Dragančetovog posta. Potražiću snimak. Link to comment
Recommended Posts