Jump to content
IGNORED

LIga Evrope u doba korone

renne

Recommended Posts

Posted

Tim iz grada sa 50 000 stanovnika u finalu. Sve cestitke. 

Arsenalu treba vremena da opet napravi veliki tim, a i dosta promena.

Posted

Jebote, kako pravite od Bogdanovića pajaca. Kao da ostali fudbaleri imaju šta pametno da kažu o fudbalu, ili generalno o bilo čemu. Ovaj je bar zabavniji od većine polu-pismenih dosadnjakovića.

• +1 1
Posted

Razume se u fudbal, samo je politicki nekorektan pa hoce ljudima da smeta. Meni je car. :laugh: Pravi onaj ortak. 

Kakav bunker Viljareala i kakav savrsen teren u Londonu. Bila bi fora da je Cazorla ostao jos samo ove sezone. 

• +1 2
Posted

Razume se qrac ali jeste car, citira Duleta Savica. Nisam znao da ga ima ovako na yt, balkan info I to.. 

Posted (edited)

Izronio je odnekud pred SP 2018, on je restartovao onu pricu oko placanja za mesto na SP 1998, kad nisu isli Nadj, Rambo, Drobnjak, Vidakovic, Kocic, Curcic, Pantic i ne znam ko jos, pre toga nisam 15-20 godina cuo za coveka, jedva sam se setio ko je tek kad sam video sliku. Od tog trenutka se pojavljuje svugde stalno. :D 

Edited by Plajvi
Posted

Utakmica grozna. Aubameyang pogodio dvaput stativu.

Norveškog Källströma vratiti Realu, skupa sa masnokosim Ceballosom. Artetu poslati u Sociedad na kaljenje. Nije imao ni sreće niti pameti.

Posted

I sta sad, Viljareal da se iscima za LS da ne bude da su Englezi najbolji a Spanci propali... Smor

Posted

Vise sam volio mrtvi Arsenal u finalu 

Posted

About last night, mislim da je Rade završio sa nastupima na PTC.

Posted
19 hours ago, Godfrey said:

Jebote, kako pravite od Bogdanovića pajaca. Kao da ostali fudbaleri imaju šta pametno da kažu o fudbalu, ili generalno o bilo čemu. Ovaj je bar zabavniji od većine polu-pismenih dosadnjakovića.

Ljudi, Perica Ognjenovic je okrenuo igricu. Pre nekoliko sezona je mrtav hladan u studiju pre pocetka utakmice (mislim da je polufinale LS) izjavio da ce se bez obzira na vecerasnji rezultat ipak sve resiti u revansu. Valjda mu je neko tokom reklama objasnio da revans upravo gledaju

• Haha 1
Posted
Šta je sad lupetao?
Posted
6 minutes ago, napadaj said:
16 minutes ago, John Coltrane said:

Šta je sad lupetao?

Pričao kako je ling long liga puna bitangi i najveća mafijaška tvorevina u evropi.

Posted
33 minutes ago, napadaj said:
44 minutes ago, John Coltrane said:

Šta je sad lupetao?

Nije lupetao, naprotiv.

• +1 2
Posted

Skapirao iz Dragančetovog posta. Potražiću snimak.