May 6, 20213 yr Arsenal Viljareal, kvalitet fudbala podrucna liga Pancevo.Zasluga španaca usprkos Arsenu?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 6, 20213 yr Baš fina i relaksirajuća utakmica za gledanje. (rezervni) odbrambeni igrači pokazali zašto Ole ne može da računa njiih...
May 6, 20213 yr 3 minutes ago, Jeremija said: (rezervni) odbrambeni igrači pokazali zašto Ole ne može da računa njiih... Jest vala. Ima 6 igraca na koje moze uvijek da se osloni.
May 6, 20213 yr Finale pre finala, Vilja spasao čast Evropskog fUdbalaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 6, 20213 yr Veliki uspeh Viljareala. A utakmica govance, nekad su ova dva tima pikali dobar fudbal.
May 6, 20213 yr 1 hour ago, dillinger said: Stručni konsultant Rade Bogdanović na RTSu - Najjace je sto ga predstavljaju kao Bivsi Reprezentativac. Posto se ne secam da je prismrdeo repstaciji morao sam da guglam i nasao sam da je odigrao 3 utakmice na nekom Kojeja kupu 1997. gde smo otisli u nekom kombinovanom sastavu sa 3 - 4 prvotimca, a ostalo skupljeno s koca i konopca. Njega zvali jer je igrao u Japanu, pa mu nije bilo daleko da se cima.
May 6, 20213 yr Posle dosta godina, Arsenal neće igrati evropu. Možda je to i bolje za neki restart, novi početak. Bilo bi lepo da Kronke spakuje kofere ovog leta.