Jump to content

LIga Evrope u doba korone

Featured Replies

On 16. 4. 2021. at 8:12, arkonada said:

MUtd deluje da će lako dobiti Romu koja je baš loša bila, a Arsenal-Viljareal će biti čupavo, blagu prednost dajem Špancima.Jel' su oni beše igrali u 1/2f lige šampiona ono kad je Arsenal ušao u finale? 

Da, Riquelmeov penal iz revanša je ostao zapamćen.

Arsenal je igrao dvaput protiv Villarreala, oba puta u CL, oba puta prošao uz pobjedu u Londonu i remi u Španiji i oba puta zapeo na idućoj prepreci.

Pires je jedan od onih koji je igrao u oba dvomeča, ali jedini koji je prvo igrao za Arsenal, a onda za Villarreal.

• Replies 1k
  • Views 50.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• U mom navijackom zivotu, postojala su dva kluba.  Prvi sam zavolio kao djete, stanovao sam pored stadiona, isli smo na utakmice i slepali se sa ljudima (za djecu je bilo besplatno) a kada nismo,

• copkillah
    copkillah

De Hea bi možda imao priliku da odbrani penal da mu je šutirao De Hea  

Posted Images

Prolazi Arsenal sada isto. Nema Viljareal neki kvalitet. Da je Dinamo imao mogucnost da vrsi pritisak na odbranu Viljareala oni bi ih prosli ali Dinamo nema kvalitet. Arsenal je sposoban za to.

Inaace pratio sam obe utakmice Viljareala i Dinama i zapitao se sta je Totenhem radio jer je Viljareal apsolutno kontrolisao utakmice da Dinamo po par minuta nije uspevao da dodje do lopte.

Kako god, dobra je stvar zbog nacionalnog koeficijenta da su izduvali Cesi i susjedi

• 2 weeks later...
  • Author

179329032_10158575733227746_105408912751

• Author

gube arsenali

Arteta gledao sinoć kdb na špicu, pa ko veli može i ovaj naš Smitro to da odradi. Čovek bukvalno nema nijednu svoju ideju.

• Author

Bruno!!!!

Fina boca.

šta radi junajted?

Ovo penal? Pa jbm ti fudbal ovakav raspali, sta ja gledam ovo sranje, mds u picku materinu glupu. Alt+f4

• Author

kakav penal i gol

• Author
  On 29. 4. 2021. at 19:15, Pokojni Ruxin said:

šta radi junajted?

dosadan si, ono baš dosadan

On 29. 4. 2021. at 19:15, Zico said:

Ovo penal? Pa jbm ti fudbal ovakav raspali, sta ja gledam ovo sranje, mds u picku materinu glupu. Alt+f4

giphy.gif?cid=790b76119fc25eed4b040ce7d2

On 29. 4. 2021. at 19:15, Zico said:

Pa po novom pravilu svaka ruka je penal, ali neke sudije (ili VAR timovi) tolerišu kada lopta prvo pogodi “dozvoljeni” deo tela pa se odbije od ruke. Ne treba puno dramiti. 

On 29. 4. 2021. at 19:16, renne said:

dosadan si, ono baš dosadan

Ti još nisi stavio trojelbusa na IL :covid19: