SNARC Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Tri gola tamnoputih igraca Arsenala protivu Slavije u prvih 20 minuta. Kanda su sad tek shvatili licno. 2
Jeremija Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 17 minutes ago, SNARC said: Tri gola tamnoputih igraca Arsenala protivu Slavije u prvih 20 minuta. Kanda su sad tek shvatili licno. Ako možeš da pozoveš Kauboja da mi objasni...
ArleKino Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Ubijamo rasiste na njihovom terenu, crnci ih trpaju. Prelijepo. Elem, gledam Dinamov rezultat i pitam se, kad su jugoslovenski klubovi izbacili neki španski klub mimo Partizana protiv Sociedada?
SNARC Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 15 minutes ago, Jeremija said: Ako možeš da pozoveš Kauboja da mi objasni... Neka..mojne bolje..nismo nesto u ljubavi, pizdi covek na mene. 1
red star forever Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 8 minutes ago, napadaj said: 21 minutes ago, renne said: Ispade Dinamo Odlično +100
arkonada Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 (edited) 9 minutes ago, ArleKino said: Ubijamo rasiste na njihovom terenu, crnci ih trpaju. Prelijepo. Elem, gledam Dinamov rezultat i pitam se, kad su jugoslovenski klubovi izbacili neki španski klub mimo Partizana protiv Sociedada? Zvezda je Reala izbacila '75. Edited April 15, 2021 by arkonada 1
JohnnyD Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Just now, mlatko said: Ma idi begaj, sam sebe revidira varom Bukvalno, ovo je prvi put da vidim da sudija koji je stojao na par metara od mesta i odricno odmahnu rukom, ispravi svoju odluku. Samim tim sto je ovo faul koji moze i ne mora da se svira.
mlatko Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 (edited) 2 minutes ago, JohnnyD said: Bukvalno, ovo je prvi put da vidim da sudija koji je stojao na par metara od mesta i odricno odmahnu rukom, ispravi svoju odluku. Samim tim sto je ovo faul koji moze i ne mora da se svira. direktno je time ostetio Ajax, i to za gol koji ih vodi dalje... Edited April 15, 2021 by mlatko
Recommended Posts