Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Ma kakvi, ti si igrao iz neke druge vremenske zone
James Marshall Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Susjedna država, kod nas se igralo u tom šampionskom terminu
banecare1 Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 freekick mi je bolje isao, cak sam 4 puta bio prvak srbije. za final whistle sam dunduk, eno me igram sa BOT ekipama. drago mi je da je nas projekat, tako da cu ih podrzati sa godisnjom clanarinom.
Amos Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Jbt, da. Sad se secam da si kidao FK. U kojoj si ligi, da bacimo jednu prijateljsku
banecare1 Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 28 minutes ago, Mos said: Jbt, da. Sad se secam da si kidao FK. U kojoj si ligi, da bacimo jednu prijateljsku teras me da se javno blamiram srpska liga (8)
Amos Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Opusteno, svi smo tamo samo drugi broj lige. Poslato.
nahbar Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 I ja sam Srpska 8. Mozda sam bas od tebe izgubio 5-1 malopre. Juce sam registrovao tim. 1
*edited by mod Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Ja sam Srpska Liga (2) igrao se i FK naravno tako da će se igrati i FW, ako ništa drugo onda bar je sada lakše i dostupnije za preko moba 1
Baba Ji Posted September 7, 2020 Author Posted September 7, 2020 Oho, pa ima dosta novih FW-ovaca! Dobrodošli i slobodno pitajte tamo na forumu ili u inbox šta vas interesuje, moj klub je FK Pastir. On 6.9.2020. at 9:39, banecare1 said: freekick mi je bolje isao, cak sam 4 puta bio prvak srbije. za final whistle sam dunduk, eno me igram sa BOT ekipama. drago mi je da je nas projekat, tako da cu ih podrzati sa godisnjom clanarinom. Pozdrav, pa što se ne javiš nekad tamo na forumu? Neverovatno mi je da ti ne ide FW ako si bio toliko uspešan u FK, manje-više je isti match engine..
banecare1 Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 On 7.9.2020. at 2:01, nahbar said: I ja sam Srpska 8. Mozda sam bas od tebe izgubio 5-1 malopre. Juce sam registrovao tim. ja sam izgubio prethodnom kolu jesi li ti siguran da si u osmoj? kod nas nema novih klubova od pocetka sezone
banecare1 Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 20 hours ago, Baba Ji said: Oho, pa ima dosta novih FW-ovaca! Dobrodošli i slobodno pitajte tamo na forumu ili u inbox šta vas interesuje, moj klub je FK Pastir. Pozdrav, pa što se ne javiš nekad tamo na forumu? Neverovatno mi je da ti ne ide FW ako si bio toliko uspešan u FK, manje-više je isti match engine.. pozdrav drugo vreme bilo, nemam vise toliko vreemena da blenem u vrednosti igraca birajuci tim i taktiku. u FW mi se ne svidja sistem sa skautima
MiddleClass Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 I dalje igram Hattrick. Prva liga Crne Gore. Takoreci institucija...
Recommended Posts