Jump to content
IGNORED

Final Whistle - online manager na fazon Top Eleven/Hattrick-a, ali bolji


Recommended Posts

Ako je neko slučajno igrao Freekick zna o čemu pričam. Ovo je nezvanični naslednik Freekicka, naši ljudi napravili. Zajednica postoji ali se sporo širi pa vas pozivam da čekirate i pridružite se ako vam se svidi. Igra je kompleksna i nije pay to win kao ove gorepomenute, već je pravljena od strane igrača za igrače i stvarno se vidi da konstantno dorađuju i slušaju savete igrača. Nažalost ne postoji neki preview već mora da se kreira nalog da bi se videlo o čemu se radi. Eto, ako sam vas bar malo zainteresovao, ovde je link, nadam se da se vidimo tamo ;) Za sva pitanja stojim na raspolaganju, naravno.

Link to comment

Freekick je bio browserbased menadzer sa minimalnom grafikom, vodiš svoj tim kroz lige zemlje iz koje se prijaviš, imao si market, omladinski tim i sve redom što imaju ti menadžeri. Ništa flashy, više je bila strategija, kupovina i razvijanje igrača, na onaj spredsheet način. Ekipa je bila odlična isto, upoznao life long prijatelja preko Freekicka. :)

  • Wub 1
Link to comment

hahah kakvo hijackovanje teme, eto možda konačno uspeš da navučeš nekoga na taj košarkaški :D Inače većina igrača koji su igrali Freekick sada igraju FW, tako da možda i sretneš tog lifelong prijatelja (ako igra FW) ;) Kako se zvao klub (tvoj i prijateljev)? I hvala na objašnjenju, ni ja ne bih umeo bolje :) 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...