John Coltrane Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 4 minutes ago, copkillah said: Zar ne misliš da bi on tražio da ga stave na transfer listu ako bi osećao da propada u klubu? Ne znam šta on misli. Možda bi mu odgovaralo i da igra za U23, sve je u domenu naših nagadjanja. Ali mislim da bi mogao biti novi Nemanja Matić i bio sam ubedjen da je to Klop (ili Buvač pre odlaska) i prepoznao.
John Coltrane Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 Ali koliko zebnje uvlači u kosti činjenica da nam je Lingard jedina ofanzivna opcija na klupi!
John Coltrane Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 Ali po kom kriterijumu je ovo žuti za B.Fernandesa a pre toga 2 starta sa ledja-Lalane na Pogbi i ono guranje Matića sa obe ruke nije žuti?!
Lezilebovich Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 (edited) Penaltik ... videcemo sta ce VAR reci.. Edited September 26, 2020 by Lezilebovich
copkillah Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 21 minutes ago, John Coltrane said: Ne znam šta on misli. Možda bi mu odgovaralo i da igra za U23, sve je u domenu naših nagadjanja. Ali mislim da bi mogao biti novi Nemanja Matić i bio sam ubedjen da je to Klop (ili Buvač pre odlaska) i prepoznao. Mislim da će nam u januaru već sve biti manje-više jasno. Ja lično bih voleo da ostane u klubu iz nekih ličnih razloga, ako ništa drugo
renne Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 Just now, Lezilebovich said: Penaltik ... videcemo sta ce VAR reci.. nije ni bio var
copkillah Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 Ovo je Van Bisakin penal, da se nije glupirao i da mu Marč nije oduzeo loptu, svega ovog ne bi bilo. Mope
Lezilebovich Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 Just now, renne said: nije ni bio var na kraju nije ni bio sumnjiv, ucinilo mi se u prvi mah da je bas pitanje ... opa , panenka
John Coltrane Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 Just now, copkillah said: Mislim da će nam u januaru već sve biti manje-više jasno. Ja lično bih voleo da ostane u klubu iz nekih ličnih razloga, ako ništa drugo I ja bih voleo da napravi uspeh u PL. Mapaj “panenkom” - slika i prilika gde nam se klub nalazi. Nego jel ovaj Lampti kupljen ili ga je Chelski pozajmio Brajtonu?
Mercuzzio Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 Just now, John Coltrane said: Nego jel ovaj Lampti kupljen ili ga je Chelski pozajmio Brajtonu? Kupljen za 3m
copkillah Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 1 minute ago, Pokojni Ruxin said: šta radi brajton? Dozvoljava najskupljem da izjednači?
Recommended Posts