Jean-Luc Picard Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 Mi zabili šest Seltiku. Šta će nam Lingard.
Pokojni Ruxin Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 ole proslavio ugovor sa 4 u mreži od moćnog qpr-a kakav car, dajte mu još 600m
kipo Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 Jel to sad to? Kad ovaj kaze here we go, to je aminovano?
goofs Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 8 minutes ago, kipo said: Jel to sad to? Kad ovaj kaze here we go, to je aminovano? U principu jeste, ali se to mahom pise kad je posao konacno zavrsen. Ovde odmah ispod u drugoj recenici kaze "almost done", sto znaci nije.
kipo Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 Zato i pitam. Koliko sam upratio njegovo here we go je pecat. Dobro, valjda ne bi, kao pouzdan za transfere jel, pricao da nije sigurica. Fino, solidan stoperski tandem za sl 4 god.
goofs Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 Pa da. Romano je maher za italijansku ligu, njegovi tamosnji tweetovi se uzimaju sa sigurnoscu. Ne znam kakav je kad su PL tracevi u pitanju, ali ova prica sa Junajtedom i Varanom traje vec 10 i kusur dana, nije kao da je nesto nerealno u pitanju.
ducca Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 Nije ni Romano rekao da je gotovo, već da samo što nije i da je dogovoreno sve. Ovaj transfer će imati smisla samo ako se uloži i u vezni red, tj prvenstveno u DM poziciju da retardirani Fred ne bi prodavao lopte pred svojim šesnaestercem i ostavljao CB-ove na vetrometini.
Jeremija Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 Romano kad aminuje , to je to, naravno, trebaće (kao i sa Sančom) dani, ako ne i nedelje čak i posle dogovora klubova da se najsitniji detalji utanače, ali to sad i nije bitno. Još samo da uzmemo Trippiera (pominje se i Kounde) i uvalimo Lingardaru u zamenu za Rice-a i koju funtu, i biće izvrstan tim.
Jeremija Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 Romano je isto nešto pomenuo i Camavingu kao potencijalno sledeće pojačanje, mada, pretpostavljam, tu dogovor nije blizu...
Recommended Posts