Jump to content
IGNORED

Premier League 2020-21

ArleKino

Recommended Posts

Posted
54 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said:

Добро, треба ли сваки трач са твитера да се коментарише?

Hvala.

• +1 1
Posted

Kane bi imao RvP-impact, United bi rutinski uzeo ligu. Koliko još on velikih sezona u nogama ima je sasvim druga stvar.

• +1 2
Posted (edited)

junajted sve nogom u dupe ako ostane the best of the rest i sledeće sezone, pored brenadana, tuchela i vaskrslog liverpula. ideja o stizanju pepove mašine je lol, vrlo simpatična i zabavna, ali jedino se možda tuchela tu ja plašim, pošto brendan finansijski ipak oskudeva...a za oleta bukvalno ne postoje ti novci i taj kadar.

Edited by Pokojni Ruxin
Posted
3 hours ago, ArleKino said:

Kane bi imao RvP-impact, United bi rutinski uzeo ligu. Koliko još on velikih sezona u nogama ima je sasvim druga stvar.

Ja sam, wallah, za to da se kupi Kane! Ali samo pod uslovom da opet Martialu skidaju devetku, kao što je onomad Ibra radio. Ako se taj dečko ne opaše eksplozivom i digne ih sve u vazduh jednog dana...

• Haha 3
Posted

Au, to bi stvarno bilo breaking...

Jel' ispratio neko Pau Torresa večeras? Prema vestima iz Španije, blizu smo transferu...

Posted

Jel imaš nekog sa više od 10k pratilaca?!

Posted (edited)

Naravno...

Edited by Jeremija
Posted
11 hours ago, WTID said:

Everton je :wub: jel mogu u paketu i Serdji Roberto i Umtiti za 33 miliona?¿

• +1 1
Posted

E, što se tiče Kavanija:

Posted

To bi bilo fantasticno. Tako bi Rajs postao realna meta :rolleyes:

Posted (edited)

Sa Kavanijem je jedino šteta što ga nismo ranije uzeli. Inače, Whitwell kaže da je velika verovatnoća da i Pogba potpisuje novi ugovor.

Edited by Jeremija
Posted

Ostanak Kavanija je verovatno korak u nazad od Kejna/Halanda. Ali ako se pokrpi ostalo, ne bih se bunio ni protiv Matadora.

Posted

Neka Kavanija, a može i Kejn. Nemojte Halanda - ja mislim da je on već mislima u Sitiju (gledavši kako se prisno ispozdravljao sa njima posle utakmice).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...