Jeremija Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 E, ali nije sramota Arsenal da u osmom minutu produžetka povlači Fulam na dno...
ArleKino Posted April 18, 2021 Author Posted April 18, 2021 9 minutes ago, Jeremija said: E, ali nije sramota Arsenal da u osmom minutu produžetka povlači Fulam na dno... Pa jest, kad neki drugi izbjegavaju poraze u zadnjim minutama to je znak 1 pobjedničkog mentaliteta, a kad Arsenal to uradi to je sramota. Sounds legit. Imali su jednu i po šansu, Areola je bio mačka u par navrata. Ryan odradio odličan posao kod izjednačujućeg gola.
Jeremija Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 (edited) 8 minutes ago, ArleKino said: Pa jest, kad neki drugi izbjegavaju poraze u zadnjim minutama to je znak 1 pobjedničkog mentaliteta, a kad Arsenal to uradi to je sramota. Sounds legit. Imali su jednu i po šansu, Areola je bio mačka u par navrata. Ryan odradio odličan posao kod izjednačujućeg gola. Ma, šalim se, mada mi jeste bilo (malo) žao Fulama, tako smo mi jednom bespotrebno, kad smo već osvojili titulu, relegirali Blackpool. I onda mi je nekako bilo žao, mada Ollie Holloway jeste bio smarač... Edited April 18, 2021 by Jeremija
John Coltrane Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Kakva je seljačka ekipa ovaj Barnli, Tarkovski kad je video da ne može do lopte, rukom gura Bruna. Debeli Mos samo smiruje, umesto da kazni i onda ce prvi star UTD biti žuti.
Jeremija Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 (edited) Šta promaši, crni Greenwood-e... Edited April 18, 2021 by Jeremija
Jean-Luc Picard Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 4 minutes ago, Jeremija said: Šta promaši, crni Greenwood-e... Bio je ofsajd Rašforda svakako.
John Coltrane Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 I kako sad ovaj lakat Vuda u glavu MekTominija nije žuti?!
John Coltrane Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Gledaj sad ovo?!?! Majku vam jebem mesarsku
Recommended Posts