Jump to content
IGNORED

Premier League 2020-21

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Tirni malo ignoriše neke faulove nad Salahom, mogao bi malo da ujednači kriterijum

Posted

Kako me Marsijal nervira, kako ne zna da stane, jbt namagrcio si dvojicu, pa daj tu loptu -.-

Posted
2 minutes ago, Jumanji said:

Kako me Marsijal nervira, kako ne zna da stane, jbt namagrcio si dvojicu, pa daj tu loptu -.-

Trojicu, ako ćemo pošteno :happy:

Trošimo 1 igrača zbog Pogbine dobre forme - niti od njega ima kreacije niti ova druga dvojica mogu više od klasične odbrane. Pri tom Robertson non stop sam u hektaru zemlje. 

Gnjilanac udara kao da igra protiv Srbije.

Posted

Pogrba će ovo rešiti

Posted
2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Pogrba će ovo rešiti

Ovako ili onako... :)

Posted

Ovo ce se resiti tako sto ce neka suklata iz zadnje linije jedne od ekipa da napravi kardinalnu gresku i namesti gol. Uzasan fudbal.

• +1 1
Posted
21 minutes ago, Malvo said:

Koji je klinac Liverpulovim bekovima? Vec nedeljama samaraju loptu bez ikakvog smisla i ona uglavnom pada na cevanice stoperima na deset metara od gola.

Vratili se na podesavanja od pre Klopa. 

Posted
9 minutes ago, John Coltrane said:

Robertson non stop sam u hektaru zemlje. 

To vristi citavo pol, nije im bio dovoljan Anhelinjo.

Posted

Tierny svira kraj posle 56 sekundi nadoknade, u trenutku kad Mane istrčava sam pred DDG :isuse: 

Krš od utakmice, nepodnošljivi smarač od sudije.

Daje 0-0 pa da se razilazimo.

Posted

Koja je svrha Šaćirija, sad kad su se vratili na standardnih 4-4-3? Malo zajebava Klop kolegu? Šta to pruža Šaćiri što ne bi mogli Milner ili AOC?

Posted
34 minutes ago, John Coltrane said:

pre je 4-3-1-2 sa Brunom iza špiceva.

Pa to je dijamant. Najmanje je bitno koji od tri centralna vezna igra levo, koji desno, a koji baš baš centralno i povučenije. Manje bitno čak i od onoga koji je štoper levi a koji desni.

Posted
3 minutes ago, Weenie Pooh said:

Tierny svira kraj posle 56 sekundi nadoknade, u trenutku kad Mane istrčava sam pred DDG :isuse: 

Krš od utakmice, nepodnošljivi smarač od sudije.

Daje 0-0 pa da se razilazimo.

Celo poluvreme tako, te neke sitnice. Ovo je bilo dosta jajarski na kraju

Posted

Mnogo tu prostora ima Liver. Preskakanjem sredine i na kontru, hmm mozda istrci Ras bez ofsajda nekad -.- ali da ih puste ovoliko u/oko 16 nikad dobro donelo nije.

Posted
1 minute ago, Weenie Pooh said:

Koja je svrha Šaćirija, sad kad su se vratili na standardnih 4-4-3? Malo zajebava Klop kolegu? Šta to pruža Šaćiri što ne bi mogli Milner ili AOC?

To što igra Šaćiri danas, Milner igra posle pijanke, u 6 ujtru...

Jeziv je Šakira...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...