Jump to content

Premier League 2020-21

Featured Replies

• Author
48 minutes ago, Lancia said:

Dobro, poslednje tri utakmice nisam, odbrana mi je delovala prilicno naivno ali opet izgleda kao da ce Arteta da napravi i islifuje ozbiljan tim. 

Recimo da je jedan od većih Artetinih fanova i prvih anti-Wenger blogera prozvao Artetin Arsenal "Atletico lite". :D 

• Replies 9.7k
  • Views 379k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

Nego, da mi polako zatvaramo ovaj topic i spustimo zavjesu na ovu sezonu. Bljutavi fudbal bez publike, sa kriminalno lošom primjenom VAR-a, hrpom ozljeda, gustim rasporedom da se ugodi reprezentativno

• ArleKino
    ArleKino

Everton je imao sličnu sezonu kao i Villa, a njihov učinak kod kuće (6-4-9) i u gostima (11-4-4) potvrđuje nebitnost domaćeg terena. Karamele™ su pobijedile kod Tottenhama na otvaranju sezone, na Anfi

• John Coltrane
    John Coltrane

Posted Images

Rekoše "no return date officially announced", što znači salat al-fajr, salat al-zuhr, salat al-asr, salat al-maghrib, salat al-isha, i tako svaki dan.

giphy.gif

@Lancia

Edited by Weenie Pooh

Just now, ArleKino said:

Recimo da je jedan od većih Artetinih fanova i prvih anti-Wenger blogera prozvao Artetin Arsenal "Atletico lite". :D 

Zezas, ja nisam bio stekao takav utisak. Gledacu sad opet, pazljivo. Mislim, niko ne moze da igra kao Atletiko :sad:

1 minute ago, Weenie Pooh said:

Rekoše "no return date officially announced", što znači salat al-fajr, salat al-zuhr, salat al-asr, salat al-maghrib, salat al-isha, i tako svaki dan.

U sto maraka, da je fit krajem aprila?  de bre, sta ti je, ko od brega odvaljen, oporavice se.

Rahimakallah!

Jest on ko od brega odvaljen ali njegovi aclovi i mclovi nisu...

+1

ne bi me iznenadilo da njegova karijera dalje ide samo nizbrdo.

Pa malo čija krene uzbrdo oko tridesete. 

Ali there's plenty of runway left, imajući u vidu da je bio na izuzetno visokom nivou.

Šeik Kalid, inače rodjak Šeika Mansura, pazaruje Derbi Kaunti.

:hail:

Edited by pantelia

Sautempton prvi na tabeli...neka se spremi Totenhem.

Htjedoh da uzgred konstatujem "kad im se to poslednji put desilo" al znam da ce Arle da izvuce tacnu info.. 

• Author
9 minutes ago, kipo said:

Htjedoh da uzgred konstatujem "kad im se to poslednji put desilo" al znam da ce Arle da izvuce tacnu info.. 

Ima i fotka sa tribina od tog dana.

af19bccec9a7f45a29409f002f20f5a9.jpg

On 20.9.2020. at 23:12, Pokojni Ruxin said:

okačite tabelu kukavice :fantom:

On 20.9.2020. at 23:51, Zlurad said:

Stra nas ruxine, southampton mnogo los na istoj :ph34r:

eo može sad 

Nisu propustili zicer :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout