Jump to content
IGNORED

Premier League 2020-21

ArleKino

Recommended Posts

Posted
48 minutes ago, Lancia said:

Dobro, poslednje tri utakmice nisam, odbrana mi je delovala prilicno naivno ali opet izgleda kao da ce Arteta da napravi i islifuje ozbiljan tim. 

Recimo da je jedan od većih Artetinih fanova i prvih anti-Wenger blogera prozvao Artetin Arsenal "Atletico lite". :D 

Posted (edited)

Rekoše "no return date officially announced", što znači salat al-fajr, salat al-zuhr, salat al-asr, salat al-maghrib, salat al-isha, i tako svaki dan.

giphy.gif

@Lancia

Edited by Weenie Pooh
  • Haha 1
Posted
Just now, ArleKino said:

Recimo da je jedan od većih Artetinih fanova i prvih anti-Wenger blogera prozvao Artetin Arsenal "Atletico lite". :D 

Zezas, ja nisam bio stekao takav utisak. Gledacu sad opet, pazljivo. Mislim, niko ne moze da igra kao Atletiko :sad:

Posted
1 minute ago, Weenie Pooh said:

Rekoše "no return date officially announced", što znači salat al-fajr, salat al-zuhr, salat al-asr, salat al-maghrib, salat al-isha, i tako svaki dan.

U sto maraka, da je fit krajem aprila?  de bre, sta ti je, ko od brega odvaljen, oporavice se.

Posted

Jest on ko od brega odvaljen ali njegovi aclovi i mclovi nisu...

Posted

+1

ne bi me iznenadilo da njegova karijera dalje ide samo nizbrdo.

Posted

Pa malo čija krene uzbrdo oko tridesete. 

Ali there's plenty of runway left, imajući u vidu da je bio na izuzetno visokom nivou.

Posted

Šeik Kalid, inače rodjak Šeika Mansura, pazaruje Derbi Kaunti.

Posted (edited)

:hail:

Edited by pantelia
Posted

Sautempton prvi na tabeli...neka se spremi Totenhem.

Posted

Htjedoh da uzgred konstatujem "kad im se to poslednji put desilo" al znam da ce Arle da izvuce tacnu info.. 

Posted
9 minutes ago, kipo said:

Htjedoh da uzgred konstatujem "kad im se to poslednji put desilo" al znam da ce Arle da izvuce tacnu info.. 

Ima i fotka sa tribina od tog dana.

af19bccec9a7f45a29409f002f20f5a9.jpg

• +1 2
  • Haha 7
Posted
On 20.9.2020. at 23:12, Pokojni Ruxin said:

okačite tabelu kukavice :fantom:

On 20.9.2020. at 23:51, Zlurad said:

Stra nas ruxine, southampton mnogo los na istoj :ph34r:

eo može sad 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...