Jump to content

Premier League 2020-21

Featured Replies

Jako lepa završnica Fornalsa, da ne bude uvek da se priča o sudijama i defanzivcima

• Replies 9.7k
  • Views 378.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

Nego, da mi polako zatvaramo ovaj topic i spustimo zavjesu na ovu sezonu. Bljutavi fudbal bez publike, sa kriminalno lošom primjenom VAR-a, hrpom ozljeda, gustim rasporedom da se ugodi reprezentativno

• ArleKino
    ArleKino

Everton je imao sličnu sezonu kao i Villa, a njihov učinak kod kuće (6-4-9) i u gostima (11-4-4) potvrđuje nebitnost domaćeg terena. Karamele™ su pobijedile kod Tottenhama na otvaranju sezone, na Anfi

• John Coltrane
    John Coltrane

Posted Images

9 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

moraće klop da kupi još jednog defanzvica od 50m na zimu :fantom:

Mogao bi Pep, da je drugar ko sto nije, da pozajmi jednog od tih iz kluba 50, kad ih vec ima 6-7.

a kako ćemo onda da se smejemo klopu kad ne uzme ništa u sezoni u kojoj igra bez pola odbrane :happy:

Smejace se samo Middle, posto ce Murinjo da osvoji titulu.

ja ne mogu više ovog salaha da gledam...

Kakav bolid Masuaku. 

E jbg, ne videh, je bio penal¿ :)

Pao je sa par sekundi zakašnjenja, ali ipak nadmudrio neugodnog Frienda

Hvala sudiji na nepostojećem penalu.Jeste ga zakačio, ali ne za penal.Moj utisak, da li sam u pravu...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

bilo je osnova :yawn2:

Gledam ovo i razmišljam, da je Hazard svojevremeno imao ovakvo sudjenje, imao bi dva penala po utakmici. 

1 minute ago, valter said:

Hvala sudiji na nepostojećem penalu.Jeste ga zakačio, ali ne za penal.Moj utisak, da li sam u pravu...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

dajver naravno nije propustio da doda umetnicki dojam i proda penal sudiji. vec vidjeno.

Kakav penal :covid19:

Cist penal. 

1-1

"Par sekundi zakašnjenja" :lol:

Bacio se iste milisekunde kad ga je debil čuknuo u cevanicu. 

Ne može svako da bude forumski profesionalac pa da junački ostane na nogama i zabije tri gola iz te situacije. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout