Jump to content
IGNORED

Champions League 20/21

renne

Recommended Posts

Posted

na klupi je grujić, tek je stigao pre neki dan zbog repstacija, nisam ni očekivao start danas

• +1 1
Posted

prvo gundogan zgazio golmana nakon toga pepe malo nespretno usao u sterlinga koji je vec sutnuo loptu u gol aut...al dobro.

Posted
27 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

I dalje

Na kojoj utakmici? Ovo na Bayernu nije Beni Hil ili ja ne kapiram foru? :D

Posted
1 minute ago, 189- said:

prvo gundogan zgazio golmana nakon toga pepe malo nespretno usao u sterlinga koji je vec sutnuo loptu u gol aut...al dobro.

aj da okačim i to. deluje gadno, ali golman je njemu uleteo u noge i ovaj ga slučajno nagazio, ne znam kad je ikad to bilo faul

https://streamable.com/ukow90

Posted

Видал прави пенал, ја ко ће други :dry:

Posted

Ovo je De Vrijov penal. Profesionalni fudbaler promasi pas saigracu koji je na tri metra od njega ... bas sramotno

Posted

Zavuce ga Oli, strasan pritisak celo drugo poluvreme bio. Ranije stativa Lazara, doduse smotani El Arabi je uspeo da se upeca u ofsajd. Radonjic usao tek pred kraj, ali jbga zna se po kom se kljucu bira za repku. 

Posted

Odlučio Bajern da se osveti Špancima za ona ispadanja u Pepovoj eri. Još Real da im zapadne u nokaut fazi.

Posted

jbg, ne moze covek da ih voli, al mora da ih postuje

Posted

Fabinjo objasnio večeras kako se igra odbrana.

Posted
6 hours ago, Renegade said:

Na kojoj utakmici? Ovo na Bayernu nije Beni Hil ili ja ne kapiram foru? :D

Ma na Ajax LFC. Mislio sam da je duel ekipa sa 10 LŠ naslova hajlajt večeri, pa da ne moram ni da naglašavam. Kad ono, ja zaspao na poluvremenu.

Posted

Prosto ne vidim da je neko i blizu Bajernu trenutno u Evropi, tako lagano igraju i imaju brdo dobrih igrača

Posted
51 minutes ago, arkonada said:

Prosto ne vidim da je neko i blizu Bajernu trenutno u Evropi, tako lagano igraju i imaju brdo dobrih igrača

Daleko je maj...

Posted

Ma znam da je daleko ali Španci krševi i ove godine, Englezi ne baš impresivni i ostaju Juve i PSG koji teško da mogu do kraja, mislim da su u padu