July 13, 20213 yr Opasni Lincoln Red Imps. Prvo gol nakon kornera, odbitak, skoro sa gol linije, a onda i penaltik.
July 13, 20213 yr u Prištini igraju bez publike a u Banjaluci bez ograničenja pun stadion. dva univerzuma
July 13, 20213 yr Borac kao Zvezda u Salzburgu, dva slična gola za dva minutaI šta sad? Oćel Borac biti prva "žrtva" novog pravila?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
July 13, 20213 yr Kako uopšte Borac igra egal sa Klužom? Zar nisu ovi igrali LŠ svako malo, u poslednje vreme?
July 13, 20213 yr a u drugom kolu čeka ekipa iz Gibraltara[emoji23][emoji55]sereš?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
July 13, 20213 yr 16 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Kako uopšte Borac igra egal sa Klužom? Zar nisu ovi igrali LŠ svako malo, u poslednje vreme? Ima Borac solidan tim. Mediokritetski, ali iskusan i pristojan za ovu fazu takmičenja. Para ima, plate su redovne, a osvajanje titule na pomalo volseban način ulilo im je i neophodno samopouzdanje.
July 13, 20213 yr 5 minutes ago, mlatko said: sereš? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk mada izgleda da nisu naivni, nabili su Luxemburžane 5:0 večeras
July 13, 20213 yr Šteta za Borac. Deluje da je lopta bila izašla. Ali golčina za sve pare. Publika kao u doba SFRJ
July 13, 20213 yr Pravila, pravila... jebala ih (glupa) pravilaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk