May 29, 20213 yr "Kasni Zinčenko da zatvori", kaže Aca, a ne pita se zašto mora da zatvori. Stones izašao do centra da ne pritisne nikoga
May 29, 20213 yr 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Najbolji štoperski par univerzuma ostavio 15 metara razmaka Na štoperu se odjednom našao Zinčenko i napravio taj razmak. Edit: Stones radi ono što mu je Pep iz nekog razloga rekao da radi, a onda ovaj mora da glumi Stonesa.
May 29, 20213 yr Kakva lopta Mounta I kako sam se uplašio da Mount nije "izbacio" Wernera....sreća Kai
May 29, 20213 yr 2 minutes ago, Miljenko said: Uuu, dobar pas. Više rutinski pas, igraču poput Maunta je ovo zicer. Deluje da je Stouns zasrao, nisam gledao detaljno usporeni.
May 29, 20213 yr Ali tako se posrati po momku koji je startovao 50+ tekmi ove sezone i ostaviti ga na klupi u finalu LŠ. Ne bi bio prvi put da Peparu arogancija košta trofeja.
May 29, 20213 yr Stones je možebiti izašao napred da glumi Fernandinja ili Rodrija koji nisu na terenu.
May 29, 20213 yr 7 minutes ago, Weenie Pooh said: Da Foden ili KDB igraju na mestu lažnog Vernera, ista stvar. Verner je igracina
May 29, 20213 yr 1 minute ago, John Coltrane said: Ali tako se posrati po momku koji je startovao 50+ tekmi ove sezone i ostaviti ga na klupi u finalu LŠ. Ne bi bio prvi put da Peparu arogancija košta trofeja. Prosle godine je ostavio B.Silvu na klupi. Takoreci jedna tradicija.
May 29, 20213 yr Just now, radnik said: Bacih pogled na klupu sitija Ono je da se smrznes. Celzijeva jos jaca
May 29, 20213 yr Stvarno je ovo preofanzivno od Gvardiole, pogotovo protiv counter-attacking ekipe kakva je CFC. Čini mi se da se na prste jedne ruke mogu izbrojati tekme ove sezone gde nisu počeli bar Rodri ili Fernandinjo. Čemu eksperimenti u finalu?
May 29, 20213 yr 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Stvarno je ovo preofanzivno od Gvardiole, pogotovo protiv counter-attacking ekipe kakva je CFC. Čini mi se da se na prste jedne ruke mogu izbrojati tekme ove sezone gde nisu počeli bar Rodri ili Fernandinjo. Čemu eksperimenti u finalu? Hteo je da iznenadi Tuchela, bez veze... Ovaj bi postavio isto ovo, štogod da je sa druge strane...