copkillah Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 15 minutes ago, Lancia said: To je bilo pod onom lopinom, sad je Laporta. nego vidim bas se trude i Lester i Cekici da vas uguraju nekako u LS, al tvrd ste orah Pa pazi, vidim da navijači MU spremaju novi protest u četvrtak, baš pred utakmicu, tako da možda tu imamo laganih 3-0, ne može FA baš dva puta zaredom da ne poštuje pravila
Weenie Pooh Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 A protiv čega tačno oni protestuju, jesu Glejzeri vlasnici samo kad treba da se igra sa Liverpulom ili i za Lester, Romu, itede?
čekmeže Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 Logično je da se finale prebaci u Englesku u ovoj situaciji. Nema nikave potrebe izlagati se većem riziku nego što je već sama po sebi utakmica sa gledaocima. Mogao bi i neutralan teren, recimo Enfild.
Bustin Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 On 7.5.2021. at 11:40, kud u maglu Simoviću said: jel se tada ušunjavao u prvi tim i joe cole? to je kasnije koliko se secam on je dosao recimo 2002/3 iz Zapadne Sunke 1
borris_ Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 Prijedlog novina l'Equipe za novi format Lige Sampiona Les propositions de « L'Équipe » pour défendre l'histoire de la Ligue des champions - L'Équipe (lequipe.fr)
gone fishing Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 španska sela ali podržavam da se žabarima i švabama oduzme po 1 mesto u grupnoj fazi, mada bih ja uzeo i špancima, realno samo englezi imaju kvalitet za 4 kluba u grupnoj fazi, tj imaju kvalitet i za 6 ali to sada nije važno - vidim i oni pominju final 4 kao i uefa mafiozi ako je verovati članku sa b92, koji bi mogao da se igra već od sledeće sezone...
Mindaugas Žukauskas Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 The away goals rule in European football has moved a step closer to being scrapped after Uefa's club competitions committee decided to abolish it. https://www.bbc.com/sport/football/57286931 2
goofs Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 (edited) Meni se svidja ideja i ukidanja gola u gostima i final4. edit: sad malo promislih, zajebano je organizovati final4 u fudbalu, ne moze da se igra dan za danom. ako bude u dva vikenda, to je onda ok Edited May 28, 2021 by goofs
ArleKino Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 12 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: The away goals rule in European football has moved a step closer to being scrapped after Uefa's club competitions committee decided to abolish it. https://www.bbc.com/sport/football/57286931 A poslovično retardirani Vlada N. našao nekog čeripikera™ koji dokazuje™ da je, eto, ukidanje gola u gostima loša stvar.
copkillah Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 Izgubiš prvu 3:0, u revanšu dobiješ 3:0, u produžetku daš gol, oni izjednače i prođu dalje, šta je tu tačno fer?
Azdaja Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 Off topic a možda i ne. Preporuka za mesto/lokal u BG koji služi pivo i pustice finale LŠ na projektoru bez muzike. Još ako ima baštu, castim! Ništa mi ne pada na pamet. :'(
goofs Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 Na Cuburi kod gradic Pejtona je bio beki sport pub, Frenki bar, tako nesto. Ulazi se u onaj ulaz gde je kazino, na drugom spratu je pab (na trecem neki hostel). Imaju 3 ili 4 multi-screena unutra, dosta mesta i solidnu pab klopu (burger i kobaje). Mi od kad smo to otkrili samo tamo idemo za utakmice, kad nije kucna varijanta. Uz napomenu da od pocetka pandemije nisam bio i ne znam da li rade jos uvek. 1
Azdaja Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 Ako nekom znači: Uspeo sam da ih dobijem (Frankie's) preko e-maila jer im je mob isključen. Na žalost, zatvoreni su zbog covida.
Recommended Posts