Jump to content
IGNORED

Champions League 20/21

renne

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, Lancia said:

To je bilo pod onom lopinom, sad je Laporta.

nego vidim bas se trude i Lester i Cekici da vas uguraju nekako u LS, al tvrd ste orah :D

Pa pazi, vidim da navijači MU spremaju novi protest u četvrtak, baš pred utakmicu, tako da možda tu imamo laganih 3-0, ne može FA baš dva puta zaredom da ne poštuje pravila :D

Posted

A protiv čega tačno oni protestuju, jesu Glejzeri vlasnici samo kad treba da se igra sa Liverpulom ili i za Lester, Romu, itede?

Posted

Logično je da se finale prebaci u Englesku u ovoj situaciji. Nema nikave potrebe izlagati se većem riziku nego što je već sama po sebi utakmica sa gledaocima.

Mogao bi i neutralan teren, recimo Enfild.

Posted
On 7.5.2021. at 11:40, kud u maglu Simoviću said:

jel se tada ušunjavao u prvi tim i joe cole?

to je kasnije 

koliko se secam on je dosao recimo 2002/3 iz Zapadne Sunke

• Hvala 1
  • 3 weeks later...
Posted

španska sela :D ali podržavam da se žabarima i švabama oduzme po 1 mesto u grupnoj fazi, mada bih ja uzeo i špancima, realno samo englezi imaju kvalitet za 4 kluba u grupnoj fazi, tj imaju kvalitet i za 6 ali to sada nije važno :happy:

- vidim i oni pominju final 4 kao i uefa mafiozi ako je verovati članku sa b92, koji bi mogao da se igra već od sledeće sezone...

Posted (edited)

Meni se svidja ideja i ukidanja gola u gostima i final4.

edit: sad malo promislih, zajebano je organizovati final4 u fudbalu, ne moze da se igra dan za danom. ako bude u dva vikenda, to je onda ok

Edited by goofs
Posted
12 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

The away goals rule in European football has moved a step closer to being scrapped after Uefa's club competitions committee decided to abolish it.

https://www.bbc.com/sport/football/57286931

:smiley_hail:

A poslovično retardirani Vlada N. našao nekog čeripikera™ koji dokazuje™ da je, eto, ukidanje gola u gostima loša stvar.

Posted

Izgubiš prvu 3:0, u revanšu dobiješ 3:0, u produžetku daš gol, oni izjednače i prođu dalje, šta je tu tačno fer?

Posted

Off topic a možda i ne.

Preporuka za mesto/lokal u BG koji služi pivo i pustice finale LŠ na projektoru bez muzike. Još ako ima baštu, castim!

Ništa mi ne pada na pamet. :'(

Posted

Na Cuburi kod gradic Pejtona je bio beki sport pub, Frenki bar, tako nesto. Ulazi se u onaj ulaz gde je kazino, na drugom spratu je pab (na trecem neki hostel).

Imaju 3 ili 4 multi-screena unutra, dosta mesta i solidnu pab klopu (burger i kobaje). 

Mi od kad smo to otkrili samo tamo idemo za utakmice, kad nije kucna varijanta. Uz napomenu da od pocetka pandemije nisam bio i ne znam da li rade jos uvek.

• Hvala 1
Posted

Ako nekom znači:

Uspeo sam da ih dobijem (Frankie's) preko e-maila jer im je mob isključen.

Na žalost, zatvoreni su zbog covida.