Jump to content

Champions League 20/21

Featured Replies

Damon Albarn navija za Celsi? Voleo sam mnogo Blur, to nesam znao. Za ovog drugog sam znao

16 hours ago, Plajvi said:

Bio je super onaj s kraja veka, sto je uzeo Kup Kupova - Zola, Di Mateo, Lebef, Vajs, Desai, Babajaro, Hjuz, Pojet, Le So, Flo, itd. Navijao sam tad kao klinac za Man Utd i njih. :D 

Radi tog tima sam počeo gajiti simpatije prema čelziju. Tada sam živeo u zapadnom Londonu i imao mogućnosti da ih gledam uživo. Sjajan tim!

Bili su tu i michael duberry i mladjani prospekt jody morris, na golu ed de goeij, igrali su zabavan fudbal i imali su simpaticne igrace. Vialli je bio player/manager i dozvoljavao je sebi da mu zola sedi na klupi u finalu evro kupa, a onda ga uvede zadnjih pola sata da resi utakmicu. Majstori. 

2 hours ago, Bustin said:

Radi tog tima sam počeo gajiti simpatije prema čelziju. Tada sam živeo u zapadnom Londonu i imao mogućnosti da ih gledam uživo. Sjajan tim!

jel se tada ušunjavao u prvi tim i joe cole?

Dzo Kol, Kerik, Rio Ferdinand i Lampard su poceli u Vest Hemu svi, odande su se rasprodali okolo. 

Edit: Kapiram da si mislio na Terija. :D 

Edited by Plajvi

ne baš na joea, da on je došao znatno kasnije

on mi je bio najsimpatičniji igrač čelzija ever, svakako od engleskih igrača

od stranih svakako kežman, jokan i piter borota

:fantom:

Joe Cole u nekom CM02/03 recimo, obavezna akvizicija na AMC koji god tim da vodim

Pre Vijalija je trener/igrac bio Rud Gulit, ja (tada klinjo) sam bio fasciniran kako je to moguce, da igras i vodis ekipu istovremeno

edit: i mozda gresim, ali utiska sam da je Celzi prvi poceo da obilato koristi ukidanje limita na strane igrace, to je sredina 90ih a vec tad su imali bar pet Italijana i po kojeg crnju. Nakon njih Venger.

Edited by goofs

Chelsea mislim da su prvi u engleskoj koji su izasli sa 11 stranaca na teren. Ako ne, onda arsenal

Institucija trener-igrac :hail: steta sto toga nema danas. Dalglish, Hoddle, Gullit, Vialli... mozda ima toga po nizim rangovima.

To je bio Chelsea. I to bas u ta vremena.

18 minutes ago, Zico said:

Institucija trener-igrac :hail: steta sto toga nema danas. Dalglish, Hoddle, Gullit, Vialli... mozda ima toga po nizim rangovima.

Mesi.

Kao trener-golmana imamo čuvenog Kepu

Runi

20 hours ago, Meazza said:

A Zvezda Marsej nista kad pricamo o smor finalu?

Druze pogledaj finale iz 86, cenim da odustajes nakon 10 minuta

Image